BEACH VOLLEY

Με την υπογραφή του Κώστα Ταμπουρατζή (φωτ.)!

Με την υπογραφή του Κώστα Ταμπουρατζή (φωτ.)!

Στην οδό Νευροκοπίου 4 στου Παπάγου ο Κώστας Ταμπουρατζής με μεράκι και αγάπη παρουσιάζει μια νέα εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ και κάθε τέτοια προσπάθεια που στόχο έχει την ανάπτυξη και τη βελτίωση των συνθηκών του αγαπημένου μας αθλήματος αξίζει προβολής!

Ο ίδιος μέσω της προσωπικής σελίδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να ανακοινώσει τη νέα “φωλιά” του μπιτς βόλεϊ στο Δήμο Παπάγου και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια για καλή επιτυχία και καλή αρχή έδωσαν και πήραν.

papagou_beach_new

Το μήνυμα του Ταμπουρατζή ανέφερε:

“Σήμερα, μετά από άπειρη προσωπική εργασία μηνών ολοκλήρωσα μια νεα εγκατάσταση στο Δήμο Παπάγου.
Πλέον διαθέτουμε 2 νέα γήπεδα με χαλαζιακή λευκή άμμο, κερκίδες με 150 θέσεις, προβολείς, χώρους γραφείων, αποδυτηρίων και σύστημα ασφαλείας ενώ ο περιβάλλοντας χώρος διαθέτει εξοπλισμό παραλίας όπως ξαπλώστρες, αιώρες κλπ. Τον επόμενο Μάιο θα έχουμε έτοιμο και 3ο γήπεδο.

Νομίζω πως, πλέον αυτή θα είναι η πιο πλήρης εγκατάσταση στην Αττική. Πρόθεσή μου είναι να συνεχίζουμε να παρέχουμε αθλητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλους τους φίλους τους αθλήματος.
Το staff μου παραμένει ίδιο αλλά θα έχουμε σημαντικές προσθήκες με παιδιά που εκτιμώ από τον χώρο και θέλω πολύ να συνεργαστούμε.
Βρισκόμαστε στη οδό Νευροκοπίου 4, Παπάγου και απέχουμε 2′ από την Κατεχάκη. Μια παραλία 10′ από το κέντρο..

Τέλος, ετοιμάζω νέα προγράμματα για όλα τα επίπεδα και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού για να σχεδιάσει την νέα αγωνιστική σεζόν.
Για όλους τους φίλους που θέλουν να δουν και να δοκιμάσουν τον νέο χώρο, διαθέτουμε απο Δευτέρα 1/8 έως Πέμπτη 4/8 ώρες για παιχνίδι με την παρέα τους. Επικοινωνήστε στο Fb Page IBeach Volleyball Club
Είμαστε ανοικτοί σε πιθανές συνεργασίες με όλους τους φορείς του αθλήματος που έχουν πρόθεση την ανάπτυξη του αθλήματος, τόσο στου Παπάγου όσο και στη Κηφισιά”.

papagou_beach_new1