ΔΙΕΘΝΗ

«Με την πλάτη στον τοίχο» η Κουντουρά

«Με την πλάτη στον τοίχο» η Κουντουρά

Μετά το 2-0 νίκες της Linamar-BRSE σε ισάριθμους τελικούς των πλέι οφ του ουγγρικού πρωταθλήματος γυναικών επί της Βάσας, στον 3ο τελικό της 24ης Απριλίου η ομάδα της διεθνούς μας άσου θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Η ομάδα του Békéscsaba έδειξε τη δύναμή της με το καλημέρα της σειράς των τελικών όταν παρουσία περίπου 100 φίλων της επικράτησε εύκολα με 3-0 (25-15, 25-18, 25-20) της ομάδας της Βουδαπέστης και πήρε προβάδισμα στην υπόθεση του τίτλου.

Χθες, στον β’ τελικό της Βουδαπέστης που διεξήχθη παρουσία 600 φίλων των γηπεδούχων, η Βάσας, παρά το καλό παιχνίδι της Κουντουρά και τους συνολικά 5 πόντους που σημείωσε, δεν κατάφερε πλην του κερδισμένου της 3ου σετ να προβάλει σθεναρή αντίσταση στις φιλουξενούμενες που με 3-1 (25-13, 25-18, 23-25, 25-13) έκαναν το πολύ σημαντικό break και ζευγάρωσαν τις νίκες τους, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τη στέψη.

Τοπ σκόρερ του αγώνα για τις φιλοξενούμενες οι Σζακμάρι και Σμίρνοβα με 18 πόντους έκαστη, ενώ για την “οικοδέσποινα” 16 πόντους είχε η Σκλαρ.

Στις 24 Απριλίου λοιπόν η παρέα της Κουντουρά θα κυνηγήσει στον 3ο τελικό την υπέρβαση, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο όνειρο και να διεκδικήσει στη συνέχεια τις οποίες πιθανότητες της αναλογούν στην κατάκτηση του τίτλου.