A2

Τίτλοι τέλους Γκολίτση σε Ροδίων Άθλησις

Τίτλοι τέλους Γκολίτση σε Ροδίων Άθλησις

Σύντομη αποδείχθηκε τελικά η παραμονή του Σπύρου Γκολίτση στην Ροδίων Άθλησις καθώς η ομάδα της Δωδεκανήσου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή να επικαλείται σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και τους “κυανόλευκους” να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ξαφνικό ήταν το διαζύγιο μεταξύ Γκολίτση και Ροδίων Άθλησις. Πριν προλάβουν να περάσουν 5 μήνες κοινής πορείας, οι δρόμοι των δύο χωρίζουν, αφού σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ανάγκασαν τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να υποβάλει την παραίτησή του και έτσι να μπούν πρόωροι τίτλοι τέλους στην συνεργασίας του με τους “κυανόλευκους”.

Η ανακοίνωση της Ροδίων Άθλησις 

Το αθλητικό σωματείο  «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια στο χώρο του βόλεϊ,  κερδίζοντας τόσο  την εκτίμηση όσο και την αποδοχή όλων.

Μένοντας πιστοί  στη φιλοσοφία μας, δίνουμε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις ανθρώπινες αξίες χωρίς να ισοπεδώνουμε τα πάντα στο βωμό μιας πιθανής επιτυχίας.
Η Διοίκηση του σωματείου,  θεώρησε υποχρέωσή της, το να αποδεχτεί την επιθυμία του κ. Γκολιτση να αποχωρήσει τη δεδομένη στιγμή από την ανδρική ομάδα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ο κ. Γκολίτσης, το μικρό χρονικό διάστημα που υπήρξε στο τιμόνι της ομάδας αυτής, κατάφερε να γράψει και αυτός, το όνομά του σε μια ιστορική στιγμή για το σωματείο,  αφού κατάφερε να μας οδηγήσει στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία .

Τον ευχαριστούμε για τις εμπειρίες αλλά και τις εικόνες που μας μετέφερε και του ευχόμαστε να βρει την ηρεμία που χρειάζεται σε όλους τους τομείς ώστε να  δει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Παρά τη δύσκολη χρονικά περίοδο, η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» έχει ήδη ξεκινήσει  τη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη του κ. Γκολίτση ώστε να συνεχιστούν ομαλά οι υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι την υλοποίηση του αρχικού στόχου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...