ΔΙΕΘΝΗ

ΤΗΥ: «Διαζύγιο» με Αμποντάντζα – «Αρραβώνας» με Βασιλαντωνάκη;

ΤΗΥ: «Διαζύγιο» με Αμποντάντζα – «Αρραβώνας» με Βασιλαντωνάκη;

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας γυναικών Turk Hava Yollary ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Ελλάδας, Μαρτσέλο Αμποντάντζα. Σύμφωνα με σενάρια από την γειτονική χώρα, θα τον διαδεχθεί ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας Ζε Ρομπέρτο Γκιμαράες που φέρεται να έχει ήδη “κλείσει” τη διεθνή άσο της Γαλατάσαράι, Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Αμποντάντζα με την ΤΗΥ έχει καταλήξει σε συναινετική συμφωνία για χωρισμό, μετά από μια σχέση που ξεκίνησε το 2019-20. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο χωρισμός θα είναι άμεσος, ή στο τέλος της σεζόν. Στη θέση του στο τιμόνι του τουρκικού συλλόγου, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν θα βρεθεί ο Ζε Ρομπέρτο ​​Γκιμαράες, ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας γυναικών της Βραζιλίας, που θα ενισχύσει τη νέα του ομάδα με δυο νεαρές διεθνείς συμπατριώτισσές του, τις Julia Bergmann και Diana Alecrim.

Ωστόσο, η “εκλεκτή” της τουρκικής ομάδας για τη θέση της διαγώνιας ακούει στο όνομα της “δικής μας” άσου, Ανθής Βασιλαντωνάκη, που βάσει τουρκικών δημοσιευμάτων, έπειτα από δύο σεζόν στην “Γαλατά” έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Hava Yollary