ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τμήμα βόλεϊ στον Δαφνησιακό Αρκίτσας

Τμήμα βόλεϊ στον Δαφνησιακό Αρκίτσας

Έχοντας στόχο να προσφέρει στο άθλημα, να βοηθήσει τα μικρά παιδιά της περιοχής στην εκμάθηση του βόλεϊ αλλά και με φιλοσοφία την ελευθερία βούλησης των παιδιών μακριά από αγκιστρώσεις δελτίων και άλλων τέτοιων φαινομένων ο Δαφνησιακός Αρκίτσας δημιούργησε τμήμα βόλεϊ και με υπεύθυνη την Έφη Παπαϊωάννου ξεκινά με μεράκι και υπομονή τα πρώτα του φιλόδοξα βήματα στην Φθιώτιδα….

Η ανακοίνωση του Δαφνησιακού Αρκιτσας   

Ένα νέο τμήμα βόλεϊ δημιουργήθηκε στη Φθιώτιδα κι ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της ΕΟΠΕ.

Ο σύλλογός μας, παλιός, μιας και η γέννησή του χρονολογείται το 1955! Το τμήμα βόλεϊ όμως είναι ολοκαίνουργιο. Οι λόγοι και οι συνθήκες που μας ώθησαν στη δημιουργία του, δεν ήταν καθόλου ευχάριστοι, όμως έχουμε μάθει στη ζωή μας να κοιτάμε μόνο μπροστά και σε κάθε εμπόδιο να βλέπουμε τη θετική πλευρά.  Κάποιοι κατέβαλαν «φιλότιμες» προσπάθειες για να μη φτάσουμε μέχρι εδώ!!! Χάρη όμως σε νέους φίλους οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν σε μας, μας έδειξαν το σωστό δρόμο.

Και να `μαστε  λοιπόν!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο έργο αλλά και την ΕΟΠΕ που μας συμπεριέλαβε στο δυναμικό της.

Σκοπός του αθλητικού συλλόγου Α.Σ.  ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ είναι η μύηση  των νέων αθλητών κι αθλητριών στο χώρο του βόλεϊ, η σωστή διαπαιδαγώγησή τους και φυσικά η ανάδειξη νέων ταλέντων τα οποία θα ανοίξουν τα φτερά τους και θα πετάξουν μακριά μας, όπως είναι φυσιολογικό. Κι εμείς θα είμαστε εκεί για να τα καμαρώνουμε.

Αρχή του συλλόγου μας είναι η ελεύθερη βούληση των παιδιών :

«Ελεύθερα δελτία –  ελεύθερα μικρά παιδιά».

Για να πετύχουμε όλα αυτά χρειαζόμαστε ένα ασφαλές και υγειές αθλητικό περιβάλλον, με σεβασμό, εκτίμηση και πάνω από όλα αγάπη για τον συμπαίκτη – συναθλητή αλλά και για το ίδιο το βόλεϊ. Αυτό που μετράει είναι η ψυχική υγεία των παιδιών και τα φωτεινά χαμόγελά τους.

Με αυτές τις αρχές κι αξίες θα πορευτούμε αλλά και με πολύ μεράκι κι υπομονή για τα παιδιά, γιατί μόνο έτσι δημιουργούμε «ακομπλεξάριστους» χαρακτήρες, για να χρησιμοποιήσω τη φράση ενός φίλου.

Φωτεινά χαμόγελα = σεβασμός – εκτίμηση – αγάπη

Ακομπλεξάριστοι αθλητές = ακομπλεξάριστο ΔΣ και προπονητής

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

H υπεύθυνη τμήματος πετοσφαίρησης

Παπαϊωάννου Ευσταθία