PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το 13αρι της Αντωνιάδη στο Αιγάλεω

Το 13αρι της Αντωνιάδη στο Αιγάλεω
Με την Αγγελική Αντωνιάδη για 13η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει το Αιγάλεω καθώς η διοίκηση των “κυανόλευκων” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την έμπειρη τεχνικό που πλέον γράφει το δικό της ρεκόρ στις κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ.
Αγάπη διαρκείας… Αγγελική Αντωνιάδη και Αιγάλεω είναι έννοιες ταυτόσημες εδώ και χρόνια καθώς η έμπειρη τεχνικός συνεχίζει για 13η χρονιά στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστίων και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο της ομάδας της στη Volleyleague.
Αναφερόμενη για την παραμονή της στο Αιγάλεω η Αγγελική Αντωνιάδη υπογράμμισε “Δεν αργησαμε να συμφωνήσουμε με την διοίκηση του συλλόγου αφου έχουμε κοινούς στόχους και οι δυο πλευρες. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε γιατί μας έλλειψε η παρουσια μας στο γήπεδο. Περάσαμε δυσκολα αφού πέρσι δεν προλάβαμε να αγωνιστούμε ούτε ένα ματς.Ας έχουμε υγεία και θα τα καταφέρουμε τη νέα αγωνιστική χρονια .Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League”.
Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω
Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονητρια των επιτυχιών κυρία Αγγελική Αντωνιάδη. Η έμπειρη κόουτς θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της γυναικείας μας ομάδας για 13η χρονιά. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...