ΔΙΕΘΝΗ

Το δικό της «μπαμ» με Πρωτοψάλτη η ιστορική Γκρινγιαρντ Μασέικ!

Το δικό της «μπαμ» με Πρωτοψάλτη η ιστορική Γκρινγιαρντ Μασέικ!

Μετά από δυο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο διεθνής ακραίος Θανάσης Πρωτοψάλτης επιστρέφει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο βόλεϊ, τη Γκρίνγιαρντ (σ.σ πρώην Νόλικο) Μασέικ.

Ο Πρωτοψάλτης είχε εδώ και δυο μήνες αρκετές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά είχε θέσει ως όρο πρώτα να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό αλλά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» με τον Σωτήρη Πανταλέοντα στις συζητήσεις προσπάθησαν να τον κρατήσουν αναγνωρίζοντας ότι η παρουσία του και η βοήθεια του τη φετινή σεζόν -όπου στέφθηκαν Πρωταθλητές- ήταν υπερπολύτιμη.

Ωστόσο, η φετινή απόφαση του Έλληνα διεθνή ακραίου δεν είχε να κάνει με το οικονομικό σκέλος, όσο κυρίως με το αγωνιστικό. Στα 29 του χρόνια ο «Σάκης» έχει ακόμα πολλά να αποδείξει και να κερδίσει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με τη βελγική ομάδα να αποτελεί έναν τέτοιο σταθμό «πρόκληση» για την καριέρα του, καθώς μιλάμε για μια ομάδα ιστορική με συνεχείς παρουσίες στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης με τίτλους, η οποία έχει βάλει στόχο να μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.