BEACH VOLLEY

Το στοίχημα του Φαλήρου

Το στοίχημα του Φαλήρου

Η αλήθεια είναι πως οι εγκαταστάσεις του Beach volley στο Φάληρο μπορεί να έχουν «ξεχαστεί» από αρκετούς, ωστόσο τα ευχάριστα ήρθαν το περιθώριο της παρουσίασης του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley και τις δηλώσεις του Θανάση Ρέρρα  για την διοργάνωση μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια ακούστηκε από επίσημα χείλη το σοβαρό ενδεχόμενο οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου να ξαναζωντανέψουν και να φιλοξενήσουν αγώνες.

Αυτές οι πανέμορφες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του beach volley όπου μετά το 2005 εγκαταλείφτηκαν στην τύχη τους και από ένα κόσμημα της «παραλιακής» Αθήνας μετατράπηκαν σε ξεχασμένη γη…

Ο Θανάσης Ρέρρας στο περιθώριο της παρουσίασης του Πανελληνίου πρωταθλήματος αναφέρθηκε πως υπάρχει η σκέψη και έχει γίνει μια πρώτη επαφή με την Περιφέρεια Αττικής όπου ανήκουν πλέον οι εγκαταστάσεις του Φαλήρου για να ανοίξει ξανά το γήπεδο και να φιλοξενήσει μια μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είναι στα πλάνα μας η ανάληψη μια τέτοιας διοργάνωσης. Με τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού κ. Πάντζα έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες μια προσπάθεια ώστε να βρούμε τρόπους οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις να μπορέσουν να λειτουργήσουν ξανά. Πρόκειται για το ομορφότερο γήπεδο μπιτς βόλεϊ, στον κόσμο και δεν είναι όνειρο απατηλό το λειτουργήσει ξανά» ήταν το σχόλιο του Θανάση Ρέρρα σχετικά με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου.

Το κέρδος του ελληνικού βόλεϊ από την επαναλειτουργία του Φαλήρου θα είναι τεράστιο, καθώς αν επιτευχθεί αυτό θα μπορεί να ανοίξει και η συζήτηση για την μεταστέγαση όλων των γραφείων του βόλεϊ στο Φάληρο.

Μην ξεχνάμε πως οι εγκαταστάσεις του Φαλήρου είναι τέτοιες που μπορούν να φιλοξενήσουν όλες τις υπηρεσίες της ΕΟΠΕ – Ενώσεων και έτσι να δημιουργηθεί στα νότια προάστια η «φωλιά» του Ελληνικού βόλεϊ συμβάλλοντας η Ομοσπονδία μάλιστα και στα λειτουργικά έξοδα της Περιφέρειας.