ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκικές «σειρήνες» για Καζίσκι, Άντερσον και τον κόουτς της Στράντζαλη

Τουρκικές «σειρήνες» για Καζίσκι, Άντερσον και τον κόουτς της Στράντζαλη

Με αφορμή την νέα μεταγραφική περίοδο το τελευταίο διάστημα τα σενάρια τους διεθνούς μεταγραφικού παζαριού “δίνουν και πάινουν” για μετακινήσεις σπουδαίων αθλητών του παγκόσμιου βόλεϊ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με αναφορές από ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Γαλατασαράι είναι κοντά στην απόκτηση του Βούλγαρου αστέρας της Ιταλικής Βερόνα, Ματέι Καζίσκι βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής Γαλατασαράϊ.

anderson

Παράλληλα ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης, Ματ Άντερσον, ο οποίος έδειχνε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να επιστρέφει μετα το σύντομό περάσμα του στην Κίνα. σε Ιταλία η Ρωσία, πλέον “γράφεται” ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ziraat Bankası της Άγκυρας.

Για την ώρα πάντως ο Αμερικανός, πρώην άσος της Μόντενα και Ζενίτ Καζάν, περνάει δύσκολες ώρες καθώς υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στις ΗΠΑ.

Στην αντίστοιχη λίγκα των Γυναικών της Τουρκίας, η Σέρβα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τιτζιάνα Μπόσκοβιτς, ανανέωσε για 6η χρονιά τη συνεργασία της με την Εξατσίμπασι, η οποία εξετάζει την απόκτηση του Φερχάτ Ακμπας, Τούρκου προπονητή της Όλγας Στράντζαλη στην πολωνική Chemik Police, ενώ στην λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται ακόμη οι Ιταλοί τεχνικοί, Ματσάντι, Σανταρέλι και Λαβαρίνι.