BEACH VOLLEY

Τους «έβαλε τα γυαλιά» η 13χρονη Ναυσικά

Τους «έβαλε τα γυαλιά» η 13χρονη Ναυσικά

Στο τουρνουά Potokaki CUP 2015 που διεξήχθη με επιτυχία το τουρνουά beach volley  από την ακαδημία beachvolley “Ionikos Beach Academy”σε συνεργασία με το Beach Bar Beach Volley Potokaki, η μικρούλα Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου, έκλεψε την παράσταση στο ντεμπούτο της στην άμμο και μαζί την 1η θέση στο μικτό με παρτενέρ το Θανάση Πανούσο.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα τoυ τουρνουά που διεξήχθη σε τρείς κατηγορίες : ανδρών-γυναικών-μικτό μέσα σε μια πργαματικά υπέροχη ατμόσφαιρα διασκέδασης και ευγενούς άμιλλας, όπου έδωσαν το παρών πολλά νέα φρέσκα πρόσωπα είχαμε:

Στην κατηγορία ανδρών τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Πολυέζου-Σλάβου κερδίζοντας 2-0σετ την ομάδα των Σολωμίδη-Πανούσου.

Στη κατηγορία των γυναικών τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Κρητικού-Γιοκαρίνη κερδίζοντας 2-0 σετ την ομάδα των Χατζηνικολάου-Ελίζαμπεθ.

Τέλος στο μικτό, όπως αναφέραμε, η ομάδα των Πανούσου -Μαραθοκαμπίτου κέρδισαν 2-0 σετ την ομάδα των Βαραγιάννη-Κρητικού μετά απο συναρπαστικό παιχνίδι.

Στους νικητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα αλλά και δόθηκαν δώρα απο τους υποστηρικτές μας.

Η ακαδημία beachvolley “Ionikos Beach Academy” ευχαριστεί τους υποστηρικτές της ΕΛΙΑ εστιατόριο στο Πυθαγορειο,ΜΠΛΕ Club-Bar στο Βαθυ,Tempo cafe-bar στο Πυθαγορειο,WILSON για τη πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και το beach bar για την άψογη φιλοξενία.