ΔΙΕΘΝΗ

Τους «πήρε το ποτάμι» στη Βερόνα (fot-vid)!

Τους «πήρε το ποτάμι» στη Βερόνα (fot-vid)!

Την ώρα που ο αρχηγός της Εθνικής, Δημήτρης Τζούριτς “ιδρώνει” με τους άλλους διεθνείς μας στην προπονήσεις της Εθνικής στη Θεσσαλονίκη, στην αντίστοιχη προετοιμασία της ιταλικής ομάδας οι νέοι του συμπαίκτες τραβάνε πολύ… κουπί.

djuric_ethniki

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας του Challenge Cup, Αντρέα Τζιάνι, ξέφυγε για λίγο από τις καθιερωμένες ασκήσεις των προπονήσεων και όντας στην πόλη του “Ρωμαίου και Ιουλιέτας” σκέφτηκε να δώσει έναν πιο… ρομαντικό χαρακτήρα στην προετοιμασία των παικτών του.

verona_rafting 3

Αντί όμως να βγάλει για… βαρκάδα τους παίκτες του στον ποταμό Adige , ο “αρχιτέκτονας” των τελευταίων επιτυχιών της Εθνικής Σλοβενίας, υποχρέωσε τους παίκτες του να διασχίσουν την πόλη κάνοντας… ράφτινγκ!

Έτσι λοιπόν στη μία βάρκα από καουστούκ μπήκαν οι αθλητές Baranovicz, Stern, Holt, Antsani  Mengozzi, Jovi, Frigo και στην άλλη ο Τζιάνι με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτέλείου και τα κουπιά πήραν… φωτιά!

verona_rafting 2

Τελικά με τους παίκτες να φαίνεται να διασκεδάζουν από αυτή την πρωτότυπη ιδέα του προπονητή τους που διαφοροποίησε ιδιαίτερα τη συνηθισμένη προπόνηση, ο αγώνας που διεξήχθη σε δύο φάσεις, έληξε ισόπαλος, καθώς στην πρώτη κούρσα κέρδισαν οι αθλητές, ενώ στην άλλη το προπονητικό team της Βερόνα πήρε τη ρεβάνς.

Δείτε το video από την ευρηματική προετοιμασία της Βερόνα