ΔΙΕΘΝΗ

Τραγούδησε για ιερό σκοπό η Ανθή (vid)!

Τραγούδησε για ιερό σκοπό η Ανθή (vid)!

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη και οι συμπαίκτριές της στην Ιμόκο Κονελιάνο μπήκαν στο στούντιο, τραγούδησαν «Μαζί» για καλό σκοπό.

Η ιταλική ομάδα δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο προχώρησε σε μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία δίνοντας όλα τα δικαιώματα του τραγουδιού «Insieme» που σημαίνει «μαζί» και το οποίο τραγούδησαν οι βολεϊμπολίστριες με στόχο τα έσοδά του να πάνε σε παιδιατρικό ίδρυμα του Τρεβίζο.

Η Ελληνίδα διεθνής διαγώνιος, μίλησε στο Volleyplanet για αυτή την εμπειρία, λέγοντας: «Ήταν πολύ ωραία. Νιώθαμε σαν τραγουδίστριες. Βέβαια, εμείς οι ξένες είχαμε μια δυσκολία με τα ιταλικά άλλα ήταν πραγματικά σουπερ! Και διασκεδάσαμε

και κάναμε αστεία και παίξαμε τις ροκ σταρς. Ωστόσο, το καλύτερο κομμάτι για μένα φυσικά είναι ότι αυτό το κάναμε για καλό σκοπό και για άρρωστα παιδάκια που είναι σε νοσοκομείο. Τα χρήματα από τα cd θα πάνε γι αυτό τον ιερό σκοπό. Νομίζω ότι θα του δώσει χαρά. Επιπλέον, θα έχουμε το δικό μας τραγούδι!».

Το τραγούδι που θα παρουσιαστεί και στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Μόντενα, ενώ το CD θα διατίθεται από την μπουτίκ. Θα βγει επίσης και σε μορφή Καραόκε αλλά και σε iTunes.

Τέλος, οι φίλοι που θα δοκιμάσουν τις φωνητικές ικανότητες και θα τις αποστείλουν στην ομάδα, θα κριθούν από τους στιχουργούς του κομματικού και ο καλύτερος θα κερδίσει μια μπάλα βόλεϊ με όλες τις υπογραφές της ομάδας.

Καλή ακρόαση και φυσικά η Ανθή μας έχει μάθει Ιταλικά:

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...