ΔΙΕΘΝΗ

Τρεμπλούχος Ρουμανίας η Στράντζαλη, «σκούπισε» και τον τίτλο!

Τρεμπλούχος Ρουμανίας η Στράντζαλη, «σκούπισε» και τον τίτλο!

Τα “σάρωσε” όλα στην Ρουμανία η διεθνής άσος μας Όλγα Στράντζαλη καθώς σε μια ονειρεμένη σεζόν η Ελληνίδα ακραία μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο στέφθηκε πρόωρα χθες  με την Άλμπα Μπλάζ και πρωταθλήτρια Ρουμανίας.

Η δίψα της Στράντζαλη για την 3η και πολυτιμότερη φέτος κούπα, ικανοποιήθηκε χθες, καθώς η ομάδα της Σκυδραίας άσου μας, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος  επικράτησε εκτός έδρας την CS Medgidia με 3-1 (20-25, 25-15, 25-14, 25-17) και εξασφάλισε και μαθηματικά τον 6ο τίτλο πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Η Όλγα Στράντζαλη, σε ένα ακόμη ματς ήταν από τις κορυφαίες της ομάδας μας της και με 18 πόντους, έναν λιγότερο από τη συμπαίκτριά της, Βικτώρια Ρούσου, ήταν η δεύτερη τοπ σκόρερ της αναμέτρησης.

Έτσι η αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ταρκοβίστε θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τη πρωταθλήτρια Ρουμανίας, καθώς το μυαλό της παρέας της Στράντζαλη, βρίσκεται πλέον στο τελευταίο ματς της σεζόν, όπου στις 27 Απριλίου στο «Timotei Cipariu» στο ματς κόντρα στην CSO Volunteers, θα χαρεί με τον κόσμο της στις κερκίδες τη δική της φιέστα τίτλου!

Θυμίζουμε πως φέτος η ομάδα της Στράντζαλη, πέρα από το εγχώριο “τρεμπλ” πραγματοποίησε σπουδαία πορεία και στην Ευρώπη, φτάνοντας στα ημιτελικά του CEV Cup.