Α1 ΑΝΔΡΩΝ

TV σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

TV σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Oι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Volley League.
Στο «PAOK Sports Arena», ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στη Λαμία, θα υποδεχθεί τον Παμβοχαϊκό, που αναζητά τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.
Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ που θα προσπαθήσει να φύγει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. O αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 3, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:
Σάββατο 8 Νοεμβρίου
18:00 ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 4
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr