Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πολυχρονιάδης και… τζακ-ποτ (vid.)

Πολυχρονιάδης και… τζακ-ποτ (vid.)

Μετά τον ακραίο του Παναθηναϊκού Βαγγέλη Λουκά, σειρά πήρε το λίμπερο των “πρασίνων” Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης να… πατήσει το κουμπί της κλήρωσης του Τζόκερ ( 30/11).

Όπως και να χει μετά τη θέση του ακραίου στο βόλεϊ, οι τηλεθεατές έμαθαν και τη θέση του λίμπερο με τον Πολυχρονιάδη να εξηγεί σε πρώτη φάση ότι αρχικά είναι ο παίκτης με τη διαφορετικού χρώματος φανέλα μέσα στο γήπεδο!

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ρώτησε τον άσο των “πρασίνων” για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να πάρει την απάντηση: “Η ομάδα πάει πολύ καλά είναι στη δεύτερη θέση και κάθε αγωνιστική προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Τέλος, για το ματς με το Ολυμπιακό που έρχεται σε λίγες εβδομάδες είπε: “Η ομάδα έχιε δέιξει καλά στοιχεία και θα πάμε για το καλύτερο”.

Για την ιστορία όπως συνέβη και με το Λουκά, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, έτσι και με τον Πολυχρονιάδη είχαμε Τζακ-Ποτ οπότε στην επόμενη κλήρωση θα μοιραστούν 3.700.000 στην πρώτη κατηγορία! Πάντως ειλικρινής ο λίμπερο του ΠΑΟ αποκάλυψε ότι είχε παίξει και ο ίδιος τυχαία επιλογή…