BEACH VOLLEY

Β. Αρβανίτη: «Σημαντικό να παίζω στην Ελλάδα και ειδικά μπροστά στο γιο μου»

Β. Αρβανίτη: «Σημαντικό να παίζω στην Ελλάδα και ειδικά μπροστά στο γιο μου»

Η μοναδική αθλήτρια με 10 πρωταθλήματα Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ είναι η Βίκυ Αρβανίτη, η οποία στον Άγιο Νικόλαο θα διεκδικήσει με την Πένυ Καραγκούνη το 11ο τρόπαιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει στις κερκίδες την οικογένειά της να την παρακολουθεί, με την ίδια να μην κρύβει την χαρά της που ο γιος της και ο άνδρας της θα την εμψυχώνουν.

«Με έχει ξαναδεί να αγωνίζομαι αλλά ήταν αρκετά μικρός. Πλέον καταλαβαίνει πολλά περισσότερα και παρακολουθεί τους αγώνες μου μέσω του youtube από το World Tour. Με αναγνωρίζει και μέσα στο γήπεδο και θα είναι πολύ ωραία που θα είναι ο γιος μου και ο άνδρας μου στις κερκίδες, καθώς δεν έχω συχνά αυτή τη δυνατότητα. Ειδικά φέτος που με την πανδημία δεν μπορούσαν να με ακολουθήσουν σε κάποιο τουρνουά. Νιώθω πολύ χαρούμενη όταν τον έχω κοντά μου».

Για τα πρωτάθληματα που έχει κατακτήσει: «Όταν ξεκινούσα το μπιτς βόλεϊ, δεν σκεφτόμουν πόσα πρωταθλήματα Ελλάδας θα κατακτούσα. Μετά από τόσα χρόνια όμως, από κάποιο σημείο και έπειτε έγινε ένας από τους στόχους μου. Είναι σημαντικό να κρατάς και στην Ελλάδα τα… ηνία».

Για τις Ελληνικές διοργανώσεις: «Θέλουμε να αγωνιζόμαστε στην Ελλάδα και ειδικά στα τελικά του πανελληνίου πρέπει να είναι η Εθνική ομάδα. Για το καλό του αθλήματος, να βλέπουν τα μικρότερα παιδιά υψηλό επίπεδο αγώνων, αλλά και μέσω της τηλεόρασης να μπει το μπιτς βόλεϊ σε όλα τα σπίτια. Με την Πένυ θέλουμε να αγωνιζόμαστε μπροστά στο ελληνικό κοινό, καθώς δεν έχουμε συχνά αυτή τη δυνατότητα».

Για τις εντυπώσεις της από τον Άγιο Νικόλαο: «Το 2019 στον Άγιο Νικόλαο ήταν η τελευταία μας αγωνιστική παρουσία στην Ελλάδα και επιστρέφουμε πάλι στο ίδιο μέρος. Είχαμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές, όμορφες αναμνήσεις από ένα τοπίο ιδανικό, ενώ έγιναν και ωραίοι αγώνες».

Για τον γιο της που θα την δει από κοντά να αγωνίζεται: «Με έχει ξαναδεί να αγωνίζομαι αλλά ήταν αρκετά μικρός. Πλέον καταλαβαίνει πολλά περισσότερα και παρακολουθεί τους αγώνες μου μέσω του youtube από το World Tour. Με αναγνωρίζει και μέσα στο γήπεδο και θα είναι πολύ ωραία που θα είναι ο γιος μου και ο άνδρας μου στις κερκίδες, καθώς δεν έχω συχνά αυτή τη δυνατότητα. Ειδικά φέτος που με την πανδημία δεν μπορούσαν να με ακολουθήσουν σε κάποιο τουρνουά. Νιώθω πολύ χαρούμενη όταν τον έχω κοντά μου».