BEACH VOLLEY

«Βασιλιάδες» στ’ «ανάκτορα» του ibeach

«Βασιλιάδες» στ’ «ανάκτορα» του ibeach

Στην… ιστορία πέρασε  το τουρνουά “King & Queen of the iBeach” με το οποίο εγκαινιάστηκαν το περασμένο σαββατοκύρικαο το “παλατάκι” του IBeach Volleyball Club στου Παπάγου, όπου έπειτα από φοβερές μάχες στην χαλαζιακή άμμο για την κατηγορία Gold o Ηλίας Κλώνος κάθησε αναπαυτικά στο “βασιλικό” θρόνο, ενώ “Queen” με το… σπαθί της στέφθηκε αήττητη η Νταιάνα Κατσιάνου.

ibeach_volleyball-club-2

Φιναλίστ στις αντίστοιχες κατηγορίες ήταν ο Γιάννης Περρής, που εκθρονίστηκε μετά το αήττητο σερίο στο Bora Bora Beach, ενώ στις γυναίκες μία ανάσα από το… στέμμα έφτασε η Αγγελική “Κέλλυ” Βλασοπούλου.

Στον διαγωνισμό πάσας έγιναν 2 γύροι και συμμετείχαν αρκετοί παίκτες απο το τουρνουά και διάφοροι άλλοι που, λόγω σεμνότητας, ζήτησαν να κρατήσουν την… ανωνυμία τους. Με 12 πόντους σε 10 προσπάθειες στον τελικό νικητής αναδείχθηκε ο “Χρυσοδάκτυλος” Γιάννης Παπαδάκης, όπου μαζί με τους υπόλοιπους διακριθέντες μοιράστηκαν δώρα απο τους υποστηρικτές του τουρνουά.

ibeach-volleyball-3

Το IBeach Volleyball Club ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στο ιστορικό αυτό τουρνουά και ανανεώνει το ραντεβού με τους φίλους του beach volley για την επόμενη εβδομάδα, όπου στις εγκαταστάσεις του Παπάγου θα φιλοξενηθεί το Σάββατο η διοργάνωση “King & Queen” και την Κυριακή Silver & Gold Μικτό.