ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Βασιλική…«δύναμη» στο Ίλιον!

Βασιλική…«δύναμη» στο Ίλιον!

Mε στόχο την άνοδο στην Α2 γυναικών ξεκίνησε προετοιμασία η Ένωση Ιλίου. Η ομάδα της Πετρούπολης θέλει να κάνει το άλμα από την Β΄εθνική στην επόμενη κατηγορία με προπονητή τον έμπειρο Μάκη Ξαγοράρη και την απόκτηση πέντε παικτριών που αναμένεται να αλλάξουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Βασικό ατού της φετινής φιλόδοξης πορείας της Ένωσης Ιλίου η Βασιλική Σαραντοπούλου.

Η 18 χρόνη ακραία ταλαντούχα αθλήτρια που εντυπωσιάζει με το αγωνιστικό της πάθος, την εξαιρετική της τεχνική και την εκπληκτική της υποδοχή δήλωσε στο Volleyplanet: « Η ομάδα με τις φετινές προσθήκες δυνάμωσε αρκετά. Ήρθαν αθλήτριες που θα μας βοηθήσουν στην υποδοχή αλλά και στην επίθεση.

Με τη συστηματική δουλειά που κάνει ο προπονητής μας κ. Ξαγοράρης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο που να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Μεγάλο «όπλο» θα είναι και φέτος η έδρα μας η οποία θα αποτελέσει την βάση για να κάνουμε την πορεία που έχουμε βάλει στόχο.»

Το πάρε-δώσε της ‘Ενωσης Ιλίου

Από την ομάδα έφυγαν τέσσερις αθλήτριες: Ματίνα Πανοπούλου και Καραχάλιου Δανάη που πήγαν «δανεικές» για ένα χρόνο σε Χαλάνδρι και Αγίους Αναργύρους, Καρβελα Αλεξανδρα στον Τυφώνα και Δεσποινα Κουτσοδημητροπουλου στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Από την άλλη στις τάξεις της ομάδας ήρθαν: Σαγάνη Μαριαλένα (Κεντρικός-διαγώνιος) από τον Πανιώνιο , Δήμα (Τζο) Ιωάννα (κεντρικός) από τον Πορφύρα, Μεγαρίτη Βασιλική (Λίμπερο) από τους Ίωνες και Καποδίστρια Χριστίνα (διαγώνιος) από τη Μαγκουφάνα και Κομμεσάριου Ελένη-Μαρία (κεντρικός για τις Νεανίδες) που ήρθε στο τμήμα νεανίδων.»