ΔΙΕΘΝΗ

«Βαθιά υπόκλιση» της Μιλούζ στην πανίσχυρη Βακίφμπανκ

«Βαθιά υπόκλιση» της Μιλούζ στην πανίσχυρη Βακίφμπανκ

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της Μιλούζ στο 1ο τουρνουά του 3ου ομίλου του 4ου γύρου Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών η ομάδα της διεθνούς κεντρικής μας, Τζίνα Λαμπρούση δεν κατάφερε στο βουλγαρικό Πλοβντιβ  να φτάσει στην υπέρβαση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βακίφμπανκ,  οποία επικράτησε με 3-0 (25-18, 25-16, 25-18) σετ και έκανε το “2 στα 2”.

Καθοδηγούμενη από την Σέρβα “μαέστρο” Μάγια Ογκνιένοβιτς, πρώην συμπαίκτρια της Λαμπρούση στον Ολυμπιακό, η 4 φορές κάτοχος του τίτλου ομάδα της Κωνσταντινούπολης, κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο στη γαλλική ομάδα, η οποία “υποκλίθηκε” στην αδιαμφισβήτητη ανωτερότητά της ομάδας του Ιταλού τεχνικού, Τζιοβάνι Γκοιντέτι.

Η Τζίνα Λαμπρούση, που αγωνίστηκε ως βασική μόνο στο 2ο σετ τελείωσε το ματς χωρίς πόντο, ενώ τοπ σκόρερ με 18 πόντους ήταν η Σουηδέζα άσος της Βακιφμπανκ και MVP του αγώνα, Ιζαμπέλ Χάακ, που στην απέναντι πλευρά του φιλέ είχε αντίπαλο την αδελφή της Άννα.

Εκτός της Λαμπρούση, ακόμη μία “γαλανόλευκη” πινελιά στην αναμέτρηση έδωσε ο β’ διαιτητής, ο διεθνής μας ρέφερι Μιχάλης Κουτσούλας.

Σήμερα Πέμπτη, με α’ διαιτητή τον Κουτσούλα, η γαλλική ομάδα παίζει το “τελευταίο της χαρτί” ως μία από τις τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων, για πρόκριση στο φινάλε του τουρνουά, κόντρα στην πολωνική LKS Λόντζ, που μετά την ήττα 3-0 σετ στην πρεμιέρα από την Βακίφμπανκ, χθες έκαμψε με 3-2 (25-18, 20-25, 20-25, 25-17, 15-10) σετ την αντίσταση της οικοδέσποινας Μαρίτσα Πλόβντιβ, μοναδική ομάδα άνευ νίκης στο τουρνουά.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...