Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βελτιωμένος ο Παμβοχαϊκός

Βελτιωμένος ο Παμβοχαϊκός

Εύκολο βράδι είχε χθες ο Παμβοχαϊκός καθώς επιβλήθηκε σε φιλικό στο Βραχάτι με 3-0 (25-20, 28-26, 25-17 ) σετ της Παναχαϊκής.

Στο μάτς προετοιμασιας των ομάδων στο “Γεώργιος Τριαντάφυλλος” οι γηπεδούχοι, με τους Βραζιλιάνους παίκτες τους σε κέφια, εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο τεστ, ενώ οι “ροσονέρι” της Πάτρας προέβαλαν σθεναρή αντίσταση μονό στο δεύτερο σετ, όπου αν και προηγήθηκαν 19-15, στο τέλος το έχασαν με 28-26.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα , η δυναμική προσέλευση των φιλάθλων των “τζιαλομπλού” για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό αγώνα, αλλά και η απουσία του πασδόρου των φιλοξενούμενων, Χρηστιά, λόγω τραυματισμού.

Στις δηλώσεις των δύο προπονητών ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος τόνισε πως “όπως με την Κύζικο που χάσαμε, έτσι και σήμερα που κερδίσαμε, το αποτέλεσμα αυτή την στιγμή δεν λέει απολύτως τίποτα. Στόχος της ομάδας είναι να δουλέψει σε όλους τους τομείς , να βελτιώσει τις αδυναμίες της και να τελειοποιήσει τα θετικά της στοιχεία, μα πάνω από όλα να υπάρχουν 12 «ετοιμοπόλεμοι» παίκτες. Σήμερα όμως δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω περισσότερους , καθώς η αντίπαλος μας δεν δέχτηκε να παιχτεί και 4ο σετ, που είχα σχεδιάσει για να αγωνιστούν και οι υπόλοιποι”.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της πατρινής ομάδας, Γιώργος Λυκούδης, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες δοκιμάζοντας σχήματα ενόψει των επισήμων υποχρεώσεων.

ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ (Χριστόπουλος): Δημητριάδης 2, Γκροέν 12, Ροντρίγκο 19, Παπαδόπουλος 5, Πελεκούδας 5, Κάιο 17, λίμπερο ο Εφραιμίδης με 42% (Γεωργίου 1).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Ν. Ρουμελιώτης 18, Λιβαθηνός 1, Μακρυγιάννης, Βλαχοσταθης 6, Σαρικείσογλου 8, Ντονάς 7, λίμπερο ο Μ. Ρουμελιώτης με 62% (Κωστόπουλος, Μαυραγάνης 2, Βασιλάκος 1).