ΔΙΕΘΝΗ

Βήμα τετράδας για τη Ρωσία

Βήμα τετράδας για τη Ρωσία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ, ΣΑΜΟΚΟΒ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ

Σοβαρή υποψηφιότητα για  το φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών U18  έθεσε απόψε η Ρωσία, που χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, επικράτησε εύκολα στο Σάμοκοβ με 3-0 (25-14, 25-16, 25-18) της Σλοβενίας και με την τρίτη νίκη της στη διοργάνωση, βρέθηκε μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων στη 2η θέση του Α’ ομίλου με 8 βαθμούς.

Η ομάδα της Σβετλάνα Σαφρόνοβα, που έχει ένα βαθμό παραπάνω από την Ιταλία, αύριο αντιμετωπίζει την Ελλάδα (20.30), σε ένα ματς όπου δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών για την “αρκούδα”, καθώς νωρίτερα η Ιταλία κοντράρεται με την Γερμανία (18.00).

Σβελάνα Σαφρόνοβα (Προπονήτρια Ρωσίας): «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι , ήμασταν καλύτερες από τις αντιπάλους μας σε όλους τους τομείς και το σημαντικό είναι ότι χωρίς να σπαταλήσουμε πολλές δυνάμεις, πήραμε το τρίποντο. Αύριο αντιμετωπίζουμε την Ελλάδα και θα κυνηγήσουμε πάλι μία καθαρή νίκη για να περάσουμε στο φάιναλ φορ».

Ρωσία (Σαφρόνοβα): Μπάλικο 7, Λαζαρένκο 4, Σμίρνοβα 7, Κότοβα 11, Στάλναγια 11, Εμελίνα 8, λίμπερο η Ογκανέζοβα (27% υπ, 20% αρ.), Βορομπίεβα 6, Ρίσεβα 1.

Σλοβενία (Γκορμπατσόβ): Μπάβνταζ 8, Τούτσεν 9 (3 άσοι), Κέγκλεβιτς 1Μπλάζιτς 11, Βοβκ , Μάτσεκ 5, λίμπερο η Κόταρ (36% υπ., 29% αρ.), Κάλτσινα, Λέναρτ , Σιγκάλε 5, Γόριτζεκ