ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Vintage» τουρνουά και χωρίς δελτίο

«Vintage» τουρνουά και χωρίς δελτίο

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. διοργανώνει αγώνες βόλεϊ για αθλητές-τριες για ηλικίες από 20 ετών και πάνω, που δε διαθέτουν ενεργό δελτίο.

Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρωτοβουλία, στην οποία όλοι οι φίλοι του βόλεϊ που δεν αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα μπορούν να συμμετάσχουν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν στο site της Ένωσης www.espeda.gr ενότητα «Προκηρύξεις» και στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στα τηλ.2109402078,2109400687.

Η έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έγινε με αγώνες για τις μικτές ομάδες και συνεχίζεται με τα τουρνουά Ανδρών και Γυναικών, δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, με στόχο την προβολή και διάδοση του αθλήματος. Φιλοδοξία μας η ενθάρρυνση όλων να γνωρίσουν τα οφέλη της άσκησης μέσα από το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Τα τουρνουά βόλεϊ «vintage» συνεχίζονται με τους αγώνες ανδρών και γυναικών με στόχο μεγάλο αριθμό συμμετοχών για όλους όσοι επιθυμούν μέσω του αθλήματος να βρεθούν στα αθλητικά παρκέ και να νιώσουν την απόλαυση της συμμετοχής στο ομαδικό αυτό άθλημα και μια διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα της εποχής.

Πηγή: Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α