PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βλάχου : «Είμαι περήφανη για το Αιγάλεω»

Βλάχου : «Είμαι περήφανη για το Αιγάλεω»

Με δάκρια χαράς στα μάτια η αρχηγός του Αιγάλεω, Κατερίνα Βλάχου, δήλωσε περήφανη για την ομάδα και την άνοδο στη Volleyleaue, την ώρα που η Νάσια Φακοπουλίδου υπογράμμισε την παρουσία του κόσμου για την επική ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η αρχηγός του City, Κατερίνα Βλάχου, εν μέσω αποθέωσης από τους φιλάθλους τόνισε «Είμαι υπερβολικά χαρούμενη. Δεν ξέρω τι να πω. Η ομάδα τα κατάφερε αν και έχανε με 2-0. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πίσω, αλλά καταθέσαμε ψυχή. Μόνο περήφανη μπορώ να αισθάνομαι για τις συμπαίκτριες μου. Το θέλαμε και το κάναμε. Δώσαμε και την ψυχή μας. Έχει γίνει υπερβολικά καλή δουλειά στο σωματείο, αλλά η κάθε κοπέλα είχε το μέταλλο της. Η ομάδα από το καλοκαίρι ήταν με αυτόν τον στόχο. Όλη η ομάδα ήταν μια παρέα και αυτό είναι το σημαντικό. Νιώθω απλά περήφανη για τα όσα πετύχαμε».

Όσο για το που αφιέρωσε την άνοδο η «κάπτεν» του Αιγάλεω δήλωσε «Το πρωτάθλημα εκτός από τις συμπαίκτριες μου, το προπονητικό και επιτελικό τιμ είναι αφιερωμένο στον Θοδωρή Αναστασιάδη που τόσο ξαφνικά μας άφησε και ήταν ένα μέλος μας που υποστήριζε πολύ την ομάδα. Του το χρωστούσαμε».

Φακοπουλίδου : «Πήραμε αυτό που μας αξίζει»

Η ομαδική προσπάθεια και η βοήθεια του κόσμου ήταν αυτά που άλλαξαν την ροή του αγώνα και έφεραν το Αιγάλεω στη επική ανατροπή ανόδου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας σύμφωνα με τη Νάσια Φακοπουλίδου που πανηγύρισε με την καρδιά της επιτυχία του City.

Η έμπειρη ακραία του Αιγάλεω αναφερόμενη στον τελευταίο αγώνα μπαράζ της Preleague που χάρισε την άνοδο στη ομάδα της τόνισε «Στην αρχή μπήκαμε πολύ αγχωμένα και δεν μας έβγαινε τίποτα. Ίσως μας άγχωνε ο τίτλος του φαβορί. Δεν μας έβγαινε τίποτα. Δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε μπάλες και γενικά είμασταν φοβισμένες. Ωστόσο μετά δείξαμε σθένος και προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε καλά. Ήμασταν συνέχεια πίσω σε όλα τα σετ. Ακόμη και στο ταϊ-μπρεϊκ δεν μπήκαμε καλά. Τι να πω… Δεν ξέρω… Γύρισε το παιχνίδι γιατί παίξαμε ομαδικά και η κάθε μια έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Μας βοήθησε πάρα πολύ η έδρα μας και ο κόσμος μας.

Η αντίπαλη ομάδα μας υποτίμησε, αυτό φάνηκε. Και στην Καλαμάτα η συμπεριφορά τους ήταν τραγική. Δεν πειράζει. Όποιος σέβεται στο τέλος δικαιώνεται».

Όσο για το πως εξελίχθηκε η φετινή χρονιά η 24χρονη ακραία δήλωσε «Ξεκινήσαμε πολύ καλά την χρονιά. Μέχρι τα Χριστούγεννα ήμασταν αήττητες, αλλά μετά κάναμε μια κοιλιά. Αυτά συμβαίνουν. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα στους τελευταίους αγώνες, πήραμε τα αποτελέσματα προκειμένου να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ και θεωρώ ότι πήραμε αυτό που μας αξίζει τελικά».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...