ΔΙΕΘΝΗ

Βόμβα από Κεμέροβο – Στη ρωσική Κούζμπας ο Ιβάν Ζαϊτσεφ

zaytsev_service

Στο ρωσικό Κεμέροβο θα συνεχίσει για ένα χρόνο ο Ιταλός διεθνής, με ρωσικές ρίζες, Ιβάν Ζάιτσεφ, καθώς δόθηκε ως δανεικός από την ιταλική Μόντενα στην  Κούζμπας, με την οποία βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις την τελευταία περίοδο.

Ο 31χρονος σουπερστάρ βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιταλικό βόλεϊ και την αβεβαιότητα που υπάρχει, όπως επίσης και το σημαντικό “κούρεμα” της Λίγκας στα συμβόλαια των αθλητών, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα την καριέρα του στην 6η ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, τουλάχιστον για την σεζόν 2020-2021, αφού έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μόντενα.

Να σημειωθεί, πως ο γιος του Ολυμπιονίκη με την ΕΣΣΔ, Βιέτσλαβ Ζάιτσεφ, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην Ρωσία, όπου αγωνίστηκε από το 2014 έως 2016 με τη Ντινάμο Μόσχας και όπως ακούγεται για αυτό το come back θα βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς περίπου 600.000 ευρώ.

Εκτός από την απόκτηση του Ζάιτσεφ ο ρωσικός σύλλογος, του προπονητή Αλεξέι Βέρμποφ ανανέωσε τη φετινή συνεργασία του με τους Ρώσους ακραίους Αλεξάντερ Μάρκιν και Εβγένι Ζιβοβέλεφ.