ΔΙΕΘΝΗ

«Βόμβα» Κουτουλέα με Νίλσον στο Λονδίνο

«Βόμβα» Κουτουλέα με Νίλσον στο Λονδίνο

Τον διεθνή Σουηδό πρώην άσο του Πανελληνίου και Ηρακλή απέκτησε η πρωταθλήτρια ομάδα της Αγγλίας ΙΒΒ Πολόνια του “δικού μας” τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα, που πέρα από τη διατήρηση των κεκτημένων στο Νησί, θα κυνηγήσει τη νέα σεζόν και τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Καλαματιανός τεχνικός, που παρέμεινε στο τιμόνι της βρετανικής ομάδας, με την απόκτηση του 37χρονου κατόχου του CEV Champions League (2013) και άλλων τίτλων σε Ελλάδα (2 πρωταθλήματα, 2 Σούπερ Καπ) και Γαλλία (1 πρωτάθλημα),  θα προσθέσει με τον δις MVP “μπόμπερ” του Τσάμπιονς Λίγκ, ένα πολύ σημαντικό “όπλο” στη φαρέτρα του.

koutouleas

Πέρυσι ο “Μαξ” επέστρεψε στην πατρίδα του για να βοηθήσει την Χάλμσταντ, ωστόσο είναι βέβαιο πως με τις πολύτιμες εμπειρίες του από  πρωταθλήματα όπως αυτά της Ρωσίας, Ιταλίας, Τουρκίας, Πολωνίας, αλλά και τις εμφανίσεις με το… αζημίωτο σε Κατάρ και Κουβέιτ, θα βοηθήσει τα μέγιστα στη νέα πρόκληση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, στον προκριματικό όμιλο-φωτιά με ιταλική Τρεντίνο και τη σερβική Βοϊβοντίνα του Νόβισαντ.

nilsson

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Σουηδό διαγώνιο την φανέλα της πρωταθλήτριας Βρετανίας φόρεσαν στο παρελθόν δύο ακόμη σπουδαίες μορφές του παγκόσμιου βόλεϊ, ο διεθνής Πολωνός λίμπερο, Κριστόφ Ίγκντσακ και πέρυσι ο Βραζιλιάνος χρυσός ολυμπιονίκης, Τζίμπα.