Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βούρκωσε ο Ανδρεόπουλος στη βράβευσή του ως Ομοσπονδιακός

Βούρκωσε ο Ανδρεόπουλος στη βράβευσή του ως Ομοσπονδιακός
Οι άνθρωποι της Ελπίδας Αμπελοκήπων πήραν την πρωτοβουλία να τιμήσουν τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ως προπονητή της Εθνική ανδρών μαζί φυσικά και με τον συνεργάτη του Παύλο Καραμαρούδη για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο πρόσφατο Eurovolley.

Πριν τον αγώνα Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων – Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Γιώργο Κασαπίδη παρουσία του Καραμαρούδη και των συνεργατών του Δημήτρη Μαρκάκη και Ρούλη Αγραπιδάκη και κυριολεκτικά βούρκωσε από συγκίνηση.

Μετά τον αγώνα ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την τιμή που μου έκαναν πριν από την έναρξη. Ήταν η πρώτη βράβευση που μου γίνεται, ως προπονητή της Εθνικής ανδρών. Με συγκίνησε πραγματικά, γιατί διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι της Ελπίδας κατάλαβαν τον σκληρό αγώνα που δώσαμε. Όχι το ότι η Εθνική κατάφερε να προκριθεί στους “16” του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για όσα μας έδειξε η ομάδα όλα αυτά τα δύο χρόνια, το πρόσωπό της, τη βελτίωσή της και τη θέληση των αθλητών να προσφέρουν σε αυτήν».