DARK ROOM

Βραχάλη… Οn the Beach (fotos)!

Βραχάλη… Οn the Beach (fotos)!

Η αγάπη της Χριστίνας Βραχάλη για το βόλεϊ είναι γνωστή εδώ και χρόνια στους φίλους της όμορφης αθλητικογράφου, που επί σειρά ετών ήταν πρωταθλήτρια του μπάσκετ. Το καλοκαιράκι όμως η παρουσιάστρια της εκπομπής «ΣΚΑΪ Goal», δοκίμασε τις ικανότητες της και στο beach volley και έκτοτε… κόλλησε.

xristina_vrachali12

Έτσι παράλληλα με το άλλο της νέο χόμπι, το surf , όποτε της το επιτρέπει το φορτωμένο της πρόγραμμα, δεν χάνει την ευκαιρία, φοράει τα μαγιό της και από το Λαγκούβαρδο κατεβαίνει στα Νότια Προάστια για δυνατές μάχες στην άμμο και δροσιστικές βουτιές.

XRISTINA VRACHALI SURF

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Βραχάλη βρέθηκε μαζί με άλλους φίλους του “απόλυτου καλοκαιρινού σπορ” στο Side Out Club όπου αγωνιζόμενη στην κατηγορία μεικτού με τον Χρήστο Σκεύη, «έκλεψε την παράσταση» με τα προσόντα και το στυλ της, φτάνοντας μέχρι το ταμπλό των ηττημένων.

xristina_vrachali1xristina_vrachali9xristina_vrachali10

Για την ιστορία πάντως νικητές στην κατηγορία μεικτού αναδείχτηκαν οι Νάντια Κατσιάνου / Γιάννης Παπαδάκης που επικράτησαν των Άκη Σταυρόπουλο / Στέλλα Κωλέττη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε 2-1 σετ και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα την πρώτη θέση.

xristina_vrachali2xristina_vrachali3xristina_vrachali11xristina_vrachali6

Στην κατηγορία των γυναικών οι Νάντια Κατσιάνου / Σοφία Κιρκινέζου νίκησαν στον τελικό τις Στέλλα Κωλέττη / Μαρία Αλισσανδράκη με 2-0 σετ. Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Γιάννης Σταμπέλος / Παντελής Μαρτίνος κερδίζοντας με 2-0 σετ στον τελικό τους Παναγιώτη Κεχαγιά / Σωκράτη Πούλιο.

xristina_vrachali7

Όλοι οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από τις εταιρίες Bodytalk, Funky Buddha, Northweek και The Hands.

“Φέρτε μου τον… Παπαϊωάννου”

10247217_433403680148295_6542228049881638000_n

Τα… επινίκια, όπως επέβαλλε η περίσταση γιορτάστηκαν με ουζάκι και εμπνευσμένες αυθεντικές θαλασσινές γεύσεις “δια χειρός” Στέργιου Ντέλλα, ιδιοκτήτη του «Μπακαλιαρόγατου», ένα νέο φιλόξενο στέκι στο Χολαργό (Χίου 7-9).

papaioannou_brachali
Εκεί στην πανέμορφη δροσερή αυλή του μαγαζιού με τα ανθισμένα λουλούδια, παρόντος του υπογράφοντα και λοιπής εκλεκτής φιλικής παρέας, η αγαπημένη συνάδελφος, τόνισε σε τσακίρ κέφι στο Volleyplanet: «Την επόμενη φόρα θέλω στο μικτό να παίξω με Παπαϊωάννου (σ.σ Ηλία) για να πάω τελικό!!!!!»

Μπορώ εγώ να της χαλάσω το… χατήρι;