Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βράβευση των Μακεδόνων Αξιού

Βράβευση των Μακεδόνων Αξιού

Την ομάδα των Μακεδόνων για την περυσινή άνοδο τους στην Α1 αλλά και την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων στη Ζάκυνθο  βράβευσε ο δήμος Αξιού.

Η εκδήλωση έγινε κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού του Δήμου, Δημητρης Σκουλαριώτης, ο απένειμε μετάλλια και αναμνηστικά στη διοίκηση του συλλόγου, το προπονητκό επιτελείο και το σύνολο των αθλητριών.

maria-myridou-genethlia-345678Skoulikaris makedones koouts trikala-a234

Βροχή…γενεθλίων

Συνεχίζονται τα φιλικά και τα… γενέθλια στους Μακεδόνες Αξιού. Η νεοφώτιστη ομάδα των Κυμίνων θα αγωνιστεί σήμερα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, στη ρεβάνς του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής και το Σάββατο με τον Αίαντα ενώ προχθές επικράτησαν σε προπονητικό αγώνα των παίδων του Ηρακλή.

Όσον αφορά τον κύκλο των γενεθλίων μετά τις Καραφουλίδου, Σπανού, Γιαννούλη, σειρά πήραν η εξαιρετική λίμπερο Μαρία  Μυρίδου και ο κοουτς Μανώλης Σκουλικάρης. Οι τούρτες και οι ευχές γέμισαν για άλλη μια φορά το κλειστό των Κυμίνων και αποτέλεσαν ένα ευχάριστο διάλειμμα, στην σκληρή προετοιμασία του συλλόγου.

Makedones korasides apantes-3456Makedones me koupa zakinthos-15

Τουρνουά Κορασίδων

Τουρνουά Κορασίδων ανακοίνωσε η διοίκηση των Μακεδόνων για σήμερα στο κλειστό των Κυμίνων:

« Με χαρά σας καλούμε στο τουρνουά κορασίδων που θα διεξαχθει στο Κλειστο Γυμναστηριο Κυμινων 30/9,1/10 κ 2/10. Στο τουρνουά που διοργανώνουν οι Μακεδονες Αξιου, συμμετέχουν οι ομαδες: Ναυαρχος Βοτσης, ‘Αρης, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΑΣΚ Λαγκαδα, ΕΟ Σταυρουπολης, Αριστοτελης Επανωμης, Γιαννιτσα.

Ελάτε να χειροκροτήσετε τις περσινές Πρωταθλήτριες Ελλάδος και όλες τις αθλήτριες. Το παρών θα δώσει και η γυναικεία ομάδα των Μακεδόνων.»