Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξανά στην Κυψέλη ο Σούρδι, αλλά με «πράσινα»

Ξανά στην Κυψέλη ο Σούρδι, αλλά με «πράσινα»

Στα γνώριμα αποδυτήρια του κλειστού του Πανελληνίου θα βρει η νέα χρονιά τον άσο των “μπλε”, Άλβι Σούρδι που μετά την περσινή του θητεία και τις εμπειρίες στην Κηφισιά, φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Ο 20χρονος ακραίος 1.86μ με καταγωγή από την Αλβανία, που αποκτήθηκε με υποσχετική (δανεικός για έναν χρόνο), θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του αθλήματος, όπως φαίνεται άλλωστε και από την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ και 2ης ως αρχηγός των “μπλε” στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο  Άλβι Κωνσταντίνος Σούρδι, όπως είναι το πλήρες όνομά του αθλητή που πριν από 5 μέρες είχε γενέθλια, εντυπωσιάζει με την αλτικότητά του, ενώ περιμένει να αποκτήσει σύντομα και την ελληνική υπηκοότητα.

Η πρώτη του επαφή με το άθλημα ήταν σε ηλικία 10 ετών  στις Ακαδημίες του Κουκακίου σε ηλικία 10 ετών, μεταπήδησε στις Ακαδημίες του πανελληνίου, όπου μετά αγωνίστηκε για τρία χρόνια στα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα της ομάδας της Κυψέλης, ενώ πέρυσι αποκόμμισε πολύτιμες εμπειρίες αγωνιζόμενος, ξανά ως δανεικός, στον Α.Ο.Κ Κηφισιάς.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...