A2

Ξεκινά ο Πορφύρας 

Ξεκινά ο Πορφύρας 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα ξεκινά σήμετα υπο την τεχνική ηγεσία του Βασίλη Πανδή, την προετοιμασία της εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο οποίο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και μάλιστα την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 2η θέση.

Στο ρόστερ του Πορφύρα προστέθηκαν οι αθλήτριες Εύη Χρήστου (ακραία, προηγούμενη ομάδα Παναθηναικός), Αθηνά Σκυθιώτη (λίμπερο, προηγούμενη ομάδα Τράχωνες), Βίκυ Μπούρμπη (πασαδόρος, ελεύθερη), Δεσποινα Σιδεράτου (διαγώνια, προηγούμενη ομάδα Νηρέας Χίου), Διονυσία Παλημέρη (πασαδόρος, Νεάνιδες Πορφύρα), Ανδρονίκη Πρίφτη (ακραία, Νεάνιδες Πορφύρα).

Αποχώρησε απο τον Πορφύρα η Τζο Δήμα (κεντρική, παραχωρήθηκε στην Ένωση Ιλίου).

Έμειναν απο τη σεζόν 2014-2015 οι αθλήτριες Δώρα Γκολφινοπούλου, Άρτεμις Γκούρα, Νόβη Γκούρα, Ευρυδίκη Δελάγα, Εβελίνα Θαλασσινού, Άννα Μαρία Θεοχάρη, Πέννυ Καράκου, Μαριάννα Λιάρου, Στέλλα Μουστάκη, Μάρα Ράπτη, Στέβη Χαλβατζή.

Το 90% των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα προέρχεται και μένει στον Πειραιά ή απλώς κατοικεί στην πόλη μας (εκτός των Σκυθιώτη και Θεοχάρη). Οι 15 απο τις 17 αθλήτριες του Πορφύρα είναι πτυχιούχοι ή φοιτήτριες ΑΕΙ ενώ κοντά μας είναι κι η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Ευρυδίκη Δελάγα.

Επίσης, οι 9 από τις 17 αθλήτριες του ροστερ του Πορφύρα προέρχονται από την Ακαδημία του κι έχουν αγωνισθεί σε τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Eυχή των εκπροσώπων του Πορφύρα είναι να έχουν όλες οι ομάδες σεζόν δίχως τραυματισμούς.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...