PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Yanet Álvarez Hernandez : Μια αληθινή «πάνθηρας» στους… «Πάνθηρες».

Yanet Álvarez Hernandez : Μια αληθινή «πάνθηρας» στους… «Πάνθηρες».

Τεράστια μεταγραφική βόμβα έριξε ο Πανιώνιος καθώς ανακοίνωσε την 29χρονη διεθνή Κουβανή ακροδιαγώνια Yanet Álvarez Hernandez. Κίνηση-ματ από την ομάδα της Νέας Σμύρνης που βάζει τις βάσεις για την άνοδο στη Volleyleague.

Ο Ιστορικός φρόντισε να κάνει το κόλπο γκρόσο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ανακοινώνοντας την απόκτηση της Yanet Álvarez Hernandez. Η 29χρονη Κουβανή αποτελεί την εκλεκτή του Κυριάκου Καμπερίδη και με την έλευσή της στην ομάδα οι «κυανέρυθρες» βάζουν πλώρη για… Volleyleague.

H Yanet Alvarez Hernandez έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό με 10ετή συμμετοχή στην Εθνική Κούβας και επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως ακραία και ως διαγώνια. Γεγονός που δίνει στον Θεσσαλονικιό τεχνικό τεράστιες δυνατότητες για το παιχνίδι της ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα η ίδια με δηλώσεις της στην κάμερα του Panionios.gr έστειλε μήνυμα ανόδου τονίζοντας «Γεια σας, το όνομα μου είναι Τζένιφερ Γιανέτ Αλβάρεζ Ερνάντες. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω αυτή τη σεζόν στην ομάδα του Πανιωνίου. Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαστε φέτος πρωταθλητές».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση την έναρξη της συνεργασίας με την διεθνή Κουβανή αθλήτρια Jennifer Yanet Álvarez Hernandez!

Η 29χρονη Jennifer με ύψος 1.84 αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο  στην θέση της ακραίας όσο και της διαγώνιας δίνοντας πολλές εναλλακτικές στον  κόουτς της ομάδας Κυριάκο Καμπερίδη!

Έχει αγωνιστεί για 10 χρόνια με την Εθνική Κούβας από το 2006 έως το 2016 με δεκάδες συμμετοχές.

Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U23, Μεξικό 2013.

Αγώνες της Κεντρικής Αμερικής Veracruz 2014.

Ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο  Ιταλίας 2014.

Στους Παναμερικανικούς Αγώνες στο Τορόντο 2015.

4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιαπωνίας 2015.

Στο Grand Prix από το 2011 έως το 2016.

Σε συλλογικό επίπεδο το 2018 κατέκτησε την δεύτερη θέση του CEV Champion league με την CSM Volei Alba-Blaj!

Έχει αγωνιστεί στις ομάδες:

Gresik Petrokimia

KV M-Technologie

CSM Volei Alba-Blaj

CV Universidad César Vallejo

Cienfuegos

Centrales

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...