ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Υπεύθυνος ακαδημιών του Πανναξιακού ο Δερμάτης

Υπεύθυνος ακαδημιών του Πανναξιακού ο Δερμάτης

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερμάτη που αναλαμβάνει πλέον προπονητής των ακαδημιών ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανναξιακού, η οποία επενδύει στα τμήματα υποδομών σηματοδοτώντας έτσι και μια νέα αρχή για τον σύλλογο.

Έπειτα απο 6 χρόνια ο Γιώργος Δερμάτης επιστρέφει στις Κυκλάδες και τη Νάξο. Αυτή τη φορά ως προπονητής και υπεύθυνος των υποδομών των «κυανοκίτρινων» που θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα restart και να δουλέψουν εκ βάθρων στις μικρές ηλικίες.

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού αναφερόμενος στην συμφωνία με τον Γιώργο Δερμάτη τόνισε «Αποτελούσε κύριο μέλημά μας από την πρώτη στιγμή της σύστασης σε σώμα αυτής της διοίκησης, να ξαναζωντανέψουμε τις ακαδημίες μας. Θεωρούμε πως για τον σκοπό μας αυτό, καταλληλότερος προπονητής από τον κ. Δερμάτη δεν θα μπορούσε να βρεθεί. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε από το νησί μας, με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στο βόλεϊ θα βοηθήσει τα παιδιά μας να γίνουν καλύτεροι αθλητές αλλά και καλύτεροι άνθρωποι. Σαν διοίκηση θα είμαστε δίπλα του και θα του παρέχουμε όλα τα εφόδια να ολοκληρώσει το έργο του».

Απο την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε «Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόταση της διοίκησης να συνεργαστώ ξανά με τον Πανναξιακό ΑΟΝ. Είναι μία ομάδα με την δική της ιστορία τόσο στις Κυκλάδες σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και στην Ελλάδα σε επίπεδο γυναικών. Για να πετύχουμε τον σκοπό μας, θα πρέπει τόσο εγώ αλλά και η διοίκηση να εργαστούμε σκληρά και να είμαστε μαζί στον κοινό στόχο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ισχυρή συμπαράστασή από τον κόσμο τής Νάξου για την ανάπτυξη του αγαπημένου τους αθλήματος και την εξέλιξη των παιδιών τους».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Δερμάτη για την ανάληψη της αναγέννησης των ακαδημιών και των υποδομών του συλλόγου.

Η Επιστροφή του Γιώργου Δερμάτη στον Πανναξιακό ΑΟΝ μετά από έξι χρόνια σηματοδοτεί μία νέα αρχή αναφορικά με τις αθλητικές ακαδημίες του σωματείου μας.

Ο Γιώργος Δερμάτης εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανναξιακό ΑΟΝ καθώς ήταν από τους πρωτεργάτες για την ιστορική άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α1 volley league.

Ο Έλληνας προπονητής “δέθηκε” τόσο πολύ με τη Νάξο και τους ανθρώπους της, που έκτοτε επέλεξε να ζήσει μόνιμα στο νησί μας.
Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη και το πάθος του για το βόλεϊ, είπε “ναι” σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε μία συνεργασία «ειδικών συνθηκών».

Η αποδοχή της πρότασης μας από τον κ. Δερμάτη, μας τιμά ιδιαίτερα τόσο ως σωματείο αλλά και γενικότερα ως νησί καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία του στο άθλημα της πετοσφαίρισης θα μεταφέρουν στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια για την συνέχεια τις αθλητικής τους καριέρας».

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ
Γραφείο τύπου