ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ζαλμάς: «Αύριο… σαν άντρες»!

Ζαλμάς: «Αύριο… σαν άντρες»!

Η απόλυτη δήλωση για την αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία έγινε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Ζαλμά ενώ ο Γιώργος Παπαλεξίου ευχαρίστησε τον κόσμο του Άργους για τη στήριξή του.

Ο Έλληνας τεχνικός Νίκος Ζαλμάς με λακωνικό σχόλιο τα… είπε όλα: «Νομίζω ότι χτες (σ.σ με το Ισραήλ) παίξαμε σαν παίδες, σήμερα (σ.σ με την Ισπανία) σαν έφηβοι και αύριο (σ.σ με τη Ρωσία) καλούμαστε να παίξουμε σαν άντρες».

Από την άλλη, ο διεθνής κεντρικός Γιώργος Παπαλεξίου τόνισε: «Μας δίνει ελπίδες αυτό το 3-0. Το θέλαμε πάρα πολύ γιατί προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση με το Ισραήλ. Σαφως η Ισπανία ήταν μια καλύτερη ομάδα. Δείξαμε τις δυνατότητες που έχουμε και που με αυτές ας ελπίζουμε ότι θα πάρουμε την πρόκριση» ενώ για την αναμέτρηση με τη Ρωσία σχολίασε: «Αύριο είναι μια καινούργια ημέρα. Η Ρωσία έχει «2×2» είναι θεωρητικά το φαβορί αλλά πιστεύω σε μια καλή μας εμφάνιση».

Τέλος, ο Έλληνας μπλοκέρ δεν άφησε ασχολίαστη την φανταστική εικόνα της κερκίδας λέγοντας: «Είναι κάθε μέρα δίπλα μας, μας βοηθάνε, μας δίνουν ρυθμό και τους ευχαριστούμε πολύ».