Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζοφώλης ο «εκλεκτός»

Ζοφώλης ο «εκλεκτός»

O Ζήνωνας Ζοφώλης, θα είναι  ο διάδοχος του τεχνικού, Γιώργου Κλαρούδα στον πάγκο της ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας κρατάει το όνομά του, σε σημερινή ανακοίνωση ως “επτασφράγιστο μυστικό”.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΕΚ έχει ως εξής

“Με αστραπιαίες ενέργειες το ΤΑΑ ΑΕΚ τακτοποίησε άμεσα την εκκρεμότητα, που είχε προκύψει στο θέμα του προπονητή, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήρε το πρωί η υπόθεση με τον Γιώργο Κλαρούδα. Το ΤΑΑ συμφώνησε το απόγευμα με νέο τεχνικό το όνομα του οποίου, για καθαρά διαδικαστικούς λόγους, θα ανακοινωθεί αύριο”.

O εκλεκτός του ΤΑΑ ΑΕΚ, τον Ζήνωνα Ζοφώλης,  τρίτος προπονητής μετά τους Χόρχε Ελγκέτα και Γιώργο Κλαρούδα που αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της “Ένωσης”, θα οδηγήσει την ομάδα στο ματς με τον Παμβοχαϊκό και μέχρι να αναλάβει την ομάδα, ξένος, πιθανότατα Σκοπιανός, τεχνικός, σύμφωνα με τα πλάν της διοίκησης..

Ο Έλληνας τεχνικός, που υπήρξε μέλος της “Κίνησης VOLLEY 2012” με επικεφαλής το Γ. Μελλισουργό αναδείχθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος με τον Ολυμπιακό (1982-1983) αλλά και πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Α2 με την ΑΕΚ (1992-1993).

Ως πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, οδήγησε στην συνέχεια ως προπονητής αρκετές ομάδες σε ανώτερες κατηγορίες ενώ  τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν πίσω από τις πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες ελληνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ.