ΔΙΕΘΝΗ

Σοκολατένια… λάβα στην Ελβετία (fot-vid)

Σοκολατένια… λάβα στην Ελβετία (fot-vid)

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η διεθνής Βραζιλιάνα άσος της Minas, Μαρί Παραϊμπα θα περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη της Βολερό Ζυρίχης.

paraiba6

Μπορεί η Ελβετία να θεωρείται πατρίδα της σοκολάτας με τις διάσημες σοκολατοβιομηχανίες της, όμως για πολλά χρόνια η Βραζιλία ήταν η Νο 1 χώρα παραγωγής αυτής της γλυκιάς απόλαυσης, στην οποία δύσκολα μπορεί να αντισταθεί ο καθένας μας. Μάλιστα το Campina Grande του Παραϊμπα, γενέτειρα της Mari Andrade Costa, όπως είναι το πλήρες όνομα της 29χρονης καλλονής, το φεστιβάλ Σοκολάτας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 31 Αυγούστου, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες λατρεις αυτού του γλυκού πειρασμού, μεταξύ των οποίων και η Μαρί.

mari_paraiba_nuda_in_playboy_brazil mari-completa

Μετά λοιπόν την δελεαστική πρόταση της πρωταθλήτριας Ελβετίας, Βολερό, που πριν λίγες μερες κατέκτησε το Κύπελλο, το 11ο της ιστορίας της, επικρατώντας με 3-0 σετ της Ντούντιγκεν, η Μαρί ετοιμάζει τις αποσκευές της για την Ζυρίχη, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη ζωή της εκτός συνόρων και να γευτεί τις κορυφαίες ποιότητες σοκολάτας του κόσμου.

Έχοντας ξεκινήσει το βόλεϊ από την ηλικία των 10 ετών η Βραζιλιάνα άσος πέρασε από πολλές ομάδες κατακτώντας πολλούς τίτλους στην καριέρα της, η οποία προσωρινά διακόπηκε όταν τη σεζόν 2011/2012 η Unilever/Minas δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της λόγω ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

paraiba7paraiba1

Από τη στιγμή λοιπόν που τον Ιούνιο του 2012, η Μαρί δεν υπέγραψε συμβόλαιο με κάποια ομάδα, συμφώνησε συμβόλαιο να κάνει με το ασημείωτο, μια “καυτή” φωτογράφηση για το Playboy Βραζιλίας. Τα πλούσια ελέη της sexy ακραίας sto στο εξώφυλο του Ιουλίου, εκτόξευσαν την κυκλοφορίας του περιοδικού στο…Θεό, και μετά το πρωτοφανές … sold out, είχε δηλώσει ότι σκεφτόταν να σταματήσει το βόλεϊ.

paraiba4 mari_paraiba

Έτσι ανταποκρινόμενη σε μία προ(σ)κληση του φίλου της Alexandre Peres η Μαρί το γύρισε στο μπιτς βόλεϊ. Μάιστα υπό τις τεχνικές οδηγίες του Ednílson Costa αγωνίστηκε ως δίδυμο σε κάποια τουρνουά με την Ολυμπιονίκη Ρακέλ Πελούτσι και αφού άλλαξε κι άλλες παρτενέρ μετά το 2013 επέστρεψε κανονικά στη σάλα, έχοντας βοηθηθεί πολύ στο παιχνίδι της από τις διαφορετικές συνθήκες που αντιμετώπισε στην άμμο.

paraiba3 paraiba 2paraiba 3Mari_Paraiba_6

Σήμερα η Μαρί έχει πολλούς λόγους για να είναι ενθουσιασμένη καθώς όχι μόνο πήρε μεταγραφή στην Βολερό, αλλά συμπεριλήφθηκε στις αρχικές προ-επιλογές του Ζε Ρομπέρτο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μολονότι ο ανταγωνισμός με Jaqueline, Fe Garay, Γκάμπι και Ναταλία θα είναι πολύ σκληρός.

paraiba2 mari_paraiba1

” Τον Αύγουστο, θα πάω στην Ελβετία. Είμαι ενθουσιασμένη, είχα σκεφτεί να παίξω στην Ευρώπη πριν από τρία χρόνια και τώρα επιτελους ήρθε η ώρα. Είμαι 29 ετών και πάντα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Η Βολερό είναι η ομάδα που παίζει πασαδόρος η Fabiola (De Souza) και αυτό θα με βοηθήσει..”

paraiba 5paraiba 1paraiba 6

Με το χαρακτηριστικό απόσπασμα του τραγουδιού “Σοκολάτα” του Σταμάτη Κραουνάκη σας αφήνουμε να απολαύσετε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βολερό στα… καλύτερά της!

“Σοκολάτα μου, μπαμπέσα, δυναμίτη έχεις μέσα,
σκλάβο με κρατάει μαζί σου, αγιαγιά,
το σοκολατί κορμί σου, αγιαγιά,
σοκολάτα μου, αραπίνα, Βραζιλιάνα μου, τσαχπίνα,
κάνε κράτει, κάνε κράτει, αγιαγιά.
φύλα και κάνα κομμάτι, αγιαγιά…”.

https://www.youtube.com/watch?v=_VN1W4t9WRU