Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Το πιο τρελό μας όνειρο, κορίτσια!

Α1 Γυναικών: Το πιο τρελό μας όνειρο, κορίτσια!

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ξεκινά το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου και παρόλο που αναμένεται το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, οι φόβοι ότι θα μείνει ανταγωνιστικό μεταξύ συγγενών και φίλων, ας ελπίσουμε να μην επιβεβαιωθούν.

Παίρνοντας «πάσα» από τα όνειρα των κοριτσιών ενόψει της νέας σεζόν στο φιλέ, θα τολμήσω να γράψω όσα οι ίδιες -και όχι μόνο- σκέφτηκαν και δεν είπαν on camera αλλά και όσα θα έπρεπε κάποια στιγμή να ειπωθούν προκειμένου να αρχίσουν οι ίδιες να διεκδικούν τη θέση που τους αρμόζει στο ελληνικό βόλεϊ!

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ…

… το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών να μεταμορφωθεί (όχι στα λόγια) σε πραγματική Volleyleague Γυναικών.

… να εξαργυρωθούν οι κόποι, οι θυσίες και η επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο Euro2019!

… να μπορούν οι γονείς, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι άγνωστοι να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα στην τηλεόραση! Όχι «α λα καρτ» συμφωνίες, όχι μόνο τα ντέρμπι, αν και όπως όλο το καλοκαίρι το «σκοτάδι» καλά κρατεί ως προς τα τηλεοπτικά.

-… να οργανωθεί μια επίσημη παρουσίαση, ένα gala, μια θεαματική εκδήλωση αντάξια του πρωταθλήματος και των κοριτσιών.

… να δημιουργηθεί το επαγγελματικό πλαίσιο το οποίο θα προσελκύσει χορηγούς που θα αγκαλιάσουν το Νο 1 ομαδικό γυναικείο άθλημα στη χώρα μας!

… να διασφαλιστούν πλήρως τα στατιστικά. DATA VOLLEY παντού, όπως φυσικά και στατιστικολόγοι υποχρεωτικά σε όλες οι ομάδες.

… να πληρούν όλα τα γήπεδα τις προϋποθέσεις! Από τον αγωνιστικό χώρο μέχρι το… ζεστό νερό στα αποδυτήρια.

… να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε οι ξένες αθλήτριες να επιστρέφουν στη χώρα τους και εκτός από τον ήλιο ή τη θάλασσα, να μπορούν να μιλήσουν για «ένα καλό επίπεδο πρωταθλήματος»!

… να δουν την επένδυσή τους τα σωματεία να τους γυρνάει πίσω διπλά και όχι μόνο να ματώνουν κάθε χρόνο οικονομικά χωρίς κανένα κέρδος! Κέρδος φυσικά που αν υπήρχε θα επαναεπενδυόταν στο ελληνικό βόλεϊ!

ΥΓ. Θα το λέμε μέχρι να δύσει ο ήλιος… Η οικονομική κρίση αλλά κυρίως η έλλειψη παραγόντων -στο γυναικείο και το αντρικό βόλεϊ- με όραμα για το άθλημα είναι από τις βασικότερες αιτίες παρακμής του αθλήματος.

ΥΓ1. Και όλο αυτό γιγαντώνεται από τις χαμηλές πτήσεις της Ομοσπονδίας. Είναι αδιανόητο να μηδενίζεται το κέρδος που με τις εμφανίσεις της το καλοκαίρι προσέθεσε στο ελληνικό βόλεϊ η Εθνική γυναικών!

ΥΓ2. Απόλυτο φαβορί για ακόμα μια χρονιά ο Ολυμπιακός. Το ερώτημα είναι αν θα εμφανιστεί η ομάδα που θα κοντράρει την ομοιογένεια, τους αυτοματισμούς και την πνευματική ωριμότητα των αθλητριών του!

ΥΓ3. Βλέποντας το promo του Ιταλικού πρωταθλήματος…

…μπορώ να πω ότι τα κορίτσια μας αξίζουν καλύτερα και περισσότερα!

Καλή σεζόν με ΥΓΕΙΑ!