ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας

peri_xalvatzis

Στο Βουκουρέστι πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας η οποία διοργανώθηκε από την Προεδρεύουσα Ρουμανική Ομοσπονδία με παρόντες τον Πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς, τον Αντιπρόεδρο Ρενάτο Αρένα και τον Ταμία της CEV Οζκάν Μουτλουτζίλ και με εκπροσώπους από τις 11 Βαλκανικές χώρες.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και ο Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος με την παράλληλη ιδιότητα ως πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της Βαλκανικής, θητεία η οποία ανανεώθηκε και την επόμενη χρονιά από την Γενική Συνέλευση.

Εκτός από τα γενικά θέματα (οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός, προϋπολογισμός 2020, θέματα προβολής και άλλα) της Συνέλευσης ανακοινώθηκαν οι χώρες που θα διοργανώσουν τα Βαλκανικά πρωταθλήματα 2020, με την Ελλάδα να διοργανώνει μετά από 12 χρόνια ένα Βαλκανικό πρωτάθλημα U17 (παμπαίδων) το οποίο θα γίνει στο Μουζάκι Καρδίτσας. Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί την Snow Volley στην Ρουμανία.

Την προεδρία για το επόμενο έτος αναλαμβάνει η Ομοσπονδία της Βόρειας Μακεδονίας και την αντιπροεδρία η Σερβία.
Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Μπόρισιτς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία στις επόμενες εκλογές της CEV που θα γίνουν στις 19 Ιουνίου, ξεκινώντας από την Βαλκανική Συνομοσπονδία.

Αναλυτικά:

U16 W ΣΕΡΒΙΑ
U17 M ΕΛΛΑΔΑ
U18 M ΣΕΡΒΙΑ
U17 W ΣΕΡΒΙΑ
U20 M ΚΟΣΟΒΟ
U19 W ΚΟΣΟΣΒΟ
KIDS FESTIVAL ΡΟΥΜΑΝΙΑ

BEACH VOLLEY

U22 ΚΟΣΟΒΟ
U2O  ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
SENIOR ΑΛΒΑΝΙΑ 1ο ΤΟΥΡΚΙΑ 2ο
SNOW VOLLEY ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΔΕΚ 20–ΜΑΡ 21)

Οι ημερομηνίες και οι πόλεις  θα οριστικοποιηθούν κατά την Τεχνική σύσκεψη τον Μάρτιο.