ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καραμπέτσος: «Πάνω που βγάλαμε το βόλεϊ από την εντατική, πρέπει να το ξαναβάλουμε»

Καραμπέτσος: «Πάνω που βγάλαμε το βόλεϊ από την εντατική, πρέπει να το ξαναβάλουμε»

Για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ: «Το βάρος όλο θα πέσει στην ομοσπονδία για να πάρει τις αποφάσεις. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό. Επεξεργαζόμαστε την τροποποίηση των προκηρύξεων. Μόλις γίνει αυτό τότε θα ξέρουμε τι θα κάνουμε. Τα πάντα εξαρτώνται από τις αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής και το πού θα φτάσει η κατάσταση με τον ιό. Πάνω που βγάλαμε το βόλεϊ από την εντατική, πρέπει να το ξαναβάλουμε εκεί. Η πρώτη μου σκέψη είναι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Αν γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα γίνουν σε μορφή final four» .

Για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα: «Τα αναπτυξιακά έχουνε το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι έφηβοι και οι νεάνιδες έχουν τελειώσει και περιμένουμε τα πλέι οφ. Τα αναπτυξιακά έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί από τα αποτελέσματα κρίνεται το μέλλον των παιδιών.Μόνο οι Κορασίδες και οι Παίδες δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το καλοκαίρι θα μπορούν να γεμίσουν τον χρόνο τους βγάζοντας πρωταθλητές. Αν μέχρι τέλος του Μάη το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και τα παιδιά μπορούν να πάνε σχολείο, τότε θα παίξουν και βόλεϊ».

Για τη Volley League γυναικών και για την ένταξη των αθλητριών στο καθεστώς των 800 ευρώ: «Η σχέση με τα σωματεία είναι ερασιτεχνική. Τα έθεσα υπόψιν του υπουργού. Ξέρετε εγώ ενδιαφέρομαι και για το πρωτάθλημα τη Volley League των ανδρών. Άλλη είναι η δυναμική μίας ομοσπονδίας και άλλη μίας Ένωσης. Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε κάτι τέτοια. Ο υπουργός ασχολείται σοβαρά με τα θέματα αυτά»

Για τις Εθνικές ομάδες: «’Ο, τι έχει σχέση με αναπτυξιακό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχω την αίσθηση ότι δε θα γίνει τίποτα. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα γίνουν. Το Silver League δε θα γίνει. Μάλλον θα γίνουν τα προκριματικά ευρωπαϊκού που θα γίνουν 15-16 Αυγούστου. Την 1η του Ιούλη θα πρέπει να μπουν οι ομάδες σε φάση προετοιμασίας»

Για τις χορηγίες: «Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο σε αυτό που το φτάσαμε. Έχει το πρωτάθλημα κάτι να δώσει. Μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας. Πώς να πάρω την ΕΡΤ να της πω τι; Να μου ανανεώσει το συμβόλαιο; Θα με πουν ανώμαλο».

Για τα οικονομικά ζητήματα που δημιουργούνται:«Αν αυτό συνεχιστεί άλλους δύο μήνες θα πάμε πίσω δύο χρόνια στο οικονομικό. Κάθε χρόνο μειώνω τα έξοδα αρκετά. Σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Για φέτος εκτός από τις υποχρεώσεις για τις Εθνικές ομάδες έχω διακανονίσει να δώσω ένα εκατομμύριο σε προμηθευτές. Θα έχει το βόλεϊ μεγάλο πρόβλημα. Ο υπουργός κάνει ό,τι είναι δυνατό. Χειρότερο από τον κορωνοϊό είναι ότι το βόλεϊ χρωστάει, ένας να κάνει μία κατάσχεση μου κλείνει το άθλημα. Τρισήμισι εκατομμύρια χωρίς τα δικαστικά έξοδα κληρονόμησα. Ευελπιστώ να προλάβουμε και τα τουρνουά για το μπιτς βόλεϊ»