Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Captains… opinion

Α1 Γυναικών: Captains… opinion
Οι 12 αρχηγοί της Α1 Γυναικών κάνουν το πρώτο σερβίς με τις δηλώσεις τους για το νέο πρωτάθλημα. Τι περιμένουν από τις ομάδες τους; Τι θα θεωρηθεί επιτυχία ή αποτυχία;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κυρίες του φιλέ έχουν τις απαντήσεις…
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
Στέλλα Χριστοδούλου: «Οποιαδήποτε απώλεια τίτλου θα είναι αποτυχία»
«Το χαρακτηστικό μας φέτος θα είναι το πάθος που θα βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα με νέες αθλήτριες αλλά και παλιές γνώριμες και όλες έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά. Περιμένουμε για άλλη μία σεζόν τον κόσμο μας στο Ρέντη και εμείς θα βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο και το 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε τους φιλάθλους μας, τους χρειαζόμαστε και τους περιμένουμε στο πλευρό μας. Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και μία π ολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Οποιαδήποτε απώλεια τίτλου θα είναι αποτυχία».
ΠΑΟΚ
Εύα Χαντάβα: «Ο κόσμος θα είναι ο έβδομος παίκτης μας»
«Θα ήθελα φέτος να μας χαρακτηρίζει η μαχητικότητά μας, σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτερες και να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Το να μιλάμε για επιτυχίες είναι νωρίς, αλλά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε ποιοτικό βόλεϊ και φυσικά θέλουμε μόνο νίκες. Κανείς δεν παίζει για να χάσει, οπότε χρειάζεται σοβαρότητα σε κάθε ματς. Επειδή υπάρχουν πιο πολλά εμπορικά ονόματα στο πρωτάθλημα, γίνεται αυτόματα και πιο ανταγωνιστικό και πολλά παιχνίδια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο βόλεϊ και ο κ. Αμοιρίδης κάθε χρόνο δημιουργεί ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Αξίζει συγχαρητήρια αυτή η ομάδα για εδώ που έχει φθάσει. Πλέον παίζουμε στην μεγάλη κατηγορία και η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ο κόσμος είναι ο έβδομος παίκτης μας και τον θέλουμε στο πλευρό μας».
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 
Πένυ Ρόγκα: «Επιτυχία να παίζουμε μέχρι την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος»
«Την ομάδα θα την χαρακτήριζα πολύ σκληρή μέσα στο γήπεδο και καθόλου εύκολο αντίπαλο για τους αντίπαλους. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα, η ομάδα δουλεύει σκληρά και αυτό θα φανεί σε κάθε παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την λέξη αποτυχία, γιατί αποτυχία είναι μία μετέπειτα επιτυχία, αν την διαχειριστείς σωστή. Έχουμε μάθει να φτιάχνουμε μικρούς στόχους και βήμα βήμα θα φθάσουμε στην επιτυχία. Το είπε και ο προπονητής μας, επιτυχία θα είναι να παίζουμε μέχρι και την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος».
ΑΟ ΘΗΡΑΣ
Ευαγγελία Μερτέκη: «Είμαστε δεμένες μεταξύ μας»
«Το χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι έχουμε ένα δυνατό σύνολο, κρατήσαμε τον βασικό κορμό της ομάδας και είμαστε δεμένες μεταξύ μας και αυτό θα φαίνεται στο γήπεδο. Ο κόσμος μας στηρίζει πάρα πολύ και δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και φέτος. Πρέπει να εκμεταλλευτεί το ελληνικό πρωτάθλημα την πορεία της Εθνικής φέτος και να μην πάει χαμένη για να έχει χορηγούς που θα το στηρίζουν».
ΑΣ ΑΡΗΣ
Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: «Να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας»
«Είμαστε νεανική ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια και είμαι σίγουρη όπως ο φίλαθλος κόσμος του Άρη θα μας βοηθήσει στο να δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Επιτυχία θα είναι να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας».
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 
Γεωργία Αργυρίου: «Με τον κόσμο μας σε αυτή τη προσπάθεια»
«Η ομάδα είναι καινούργια και τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ αυτό. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας και αυτό θα είναι το χαρακτηριστικό μας φέτος. Στο γήπεδο θα βγάζουμε μαχητικότητα και πάθος. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές δυνατές ομάδες και ο κόσμος αξίζει να έρθει στο γήπεδο να δει όμορφους αγώνες, ποιοτικό βόλεϊ και να είναι μαζί μας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Επιτυχία θα είναι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει ως ομάδα και αποτυχία θα είναι να μην δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας στο γήπεδο και να μην βγουν όλα αυτά που έχουμε δουλέψει. Προσωπικά θεωρώ πως δεν θα συμβεί αυτό και δεν νομίζω να έχουμε κάποιο πρόβλημα».
ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ
Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Η μαχητικότητα είναι το στοιχείο μας»
«Δείξαμε πέρυσι την μαχητικότητά μας και θεωρώ πως και φέτος αυτό θα είναι το στοιχείο μας. Είμαστε δεμένη ομάδα και αυτό θα είναι το κερασάκι της τούρτας για την Θέτιδα. Χρόνο με τον χρόνο φαίνεται η προσπάθεια που κάνουν στην διοίκηση, από τις ακαδημίες μέχρι την γυναικεία ομάδα και θεωρώ πως οι κάτοικοι της Βούλας πρέπει να αγκαλιάσουν τον σύλλογο. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, παρόλα αυτά θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτερες».
ΑΠΣ ΑΙΑΣ
Χριστίνα Ανδρονικίδου: «Να ξεπεράσουμε τα όριά μας»
«Η ομάδα θα έχει ως χαρακτηριστικό την μαχητικότητά και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα όριά μας, έτσι ώστε να φέρουμε όσο καλύτερα αποτελέσματα γίνεται. Είμαστε από τις πιο νεανικές και υγιείς ομάδες του πρωταθλήματος και μαζί με τον κόσμο θέλουμε να προσελκύσουμε τα μικρά παιδιά για να έρθουν στο γήπεδο. Επιτυχία για εμάς θα είναι η είσοδός στην εξάδα της βαθμολογίας, ενώ αποτυχία θα είναι ο υποβιβασμός, πράγμα που θέλουμε να αποφύγουμε εξαρχής».
ΠΟΡΦΥΡΑΣ 

Άννα Φωτεινού: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Πειραιά»

«Το χαρακτηριστικό του Πορφύρα είναι το πάθος και η ομαδικότητα που βγάζει στο γήπεδο. Έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ με έμπειρες αθλήτριες και με την βοήθεια όλων, θεωρώ θα γίνει κάτι καλύτερο από πέρυσι. Περιμένουμε και φέτος τον κόσμο να του δώσουμε χαρά, έχουμε δικούς μας φιλάθλους που μας στηρίζουν και θα χαρούμε να τους δούμε δίπλα μας για άλλη μία σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιτυχία για εμάς θα είναι να φθάσουμε στην 6η θέση και πιο πάνω. Αποτυχία θα είναι να διεκδικήσουμε μόνο την παραμονή και όχι κάτι παραπάνω».
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Βιργινία Δικαιούλια: «Θα παλεύουμε στο 100%»
«Θέλω να πιστεύω ότι φέτος κάθε ομάδα με την οποία θα παίζουμε, είτε η πρώτη είτε η τελευταία, θα παλεύουμε στο 100%. Θέλουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα έρχεται να μας βλέπει, είμαστε σε καλό δρόμο και αξίζει τον κόπο να έρθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι και να μας στηρίξουν.
Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την επιτυχία της Εθνικής γυναικών: «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη άνοδος του επιπέδου στο γυναικείο βόλεϊ. Από την στιγμή που φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό θα ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο, θα έρθουν νέα παιδιά στο βόλεϊ και θα αυξηθεί και ο κόσμος στα γήπεδα».
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αναστασία Φωκιανού: «Χωρίς άγχος για να βγει η δουλειά που κάνουμε»

«Το χαρακτηριστικό μας θα είναι η αισιοδοξία που έχουμε και το νεανικό σύνολο. Θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και δεν υπάρχει κάποιο άγχος από εμάς. Η Ηλιούπολη είναι ένας μεγάλος Δήμος με πολλές ακαδημίες και με μία ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, το κίνητρο των φιλάθλων για να έρθει στο γήπεδο θα είναι μεγάλο. Για εμάς επιτυχία θα είναι να βγει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και αποτυχία να μην καταφέρουμε να το πετύχουμε αυτό».

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ

Στεφανία Μπέμπη: «Με ενέργεια και μαχητικότητα για την παραμονή»

«Το χαρακτηριστικό μας φέτος θα είναι η ενέργεια και η μαχητικότητα που θα δείχνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα της γειτονιάς και θέλουμε όλο τον κόσμο της περιοχής στο πλευρό μας στην δύσκολη πορεία που μας περιμένει. Επιτυχία θα είναι να μείνουμε στην κατηγορία δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο. Είμαστε ομάδα χωρίς ξένες και με μικρό μέσο όρο ηλικίας και θα είναι πολύ σημαντικό αν τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε τη φετινή χρονιά να αναδείξουμε αθλήτριες από τις υποδομές μας και να πάρουν εμπειρίες».