Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αγάπη διαρκείας για Ορεστιάδα

Αγάπη διαρκείας για Ορεστιάδα

Η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε στην Ορεστιάδα με την διοίκηση των “πράσινων” να καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν τις νέες κάρτες και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια…

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας

“Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πριν ολοκληρωθεί ο Ιούνιος βγάζει στην αγορά τις νέες κάρτες διαρκείας και με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδος να συμπαρασταθούν και την νέα χρονιά.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-2017 ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έπειτα από την καλή του παρουσία στο περσινό Πρωτάθλημα, ξεκινά την νέα του προσπάθεια στην κούρσα της Volleyleague 2016-2017.

Για να πετύχει όμως και τούς φετινούς της στόχους ή ομάδα μας, χρειάζεται εσάς τους φιλάθλους της στο πλευρό της, για να την ενθαρρύνεται με το χειροκρότημα σας.

Θα είναι ή ζεστή προσφορά του κάθε φίλαθλου προς την ομάδα που τον κάνει περήφανο για όλα αυτά που του προσφέρει.

Ποιότητα, Ήθος και διαφήμιση του τόπου μας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιαδας, ο προπονητής και οι παίκτες, σας καλούν να κλείσετε από τώρα θέση στο γήπεδο «Νικος Σαμαρας» με την αγορά καρτών διαρκείας και να στηρίξετε την νέα αυτή προσπάθεια από την 1η μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπως κάνατε και τα προηγούμενα χρόνια που ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα μας σας χρειάζεται όλους!!!

Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας ξεκίνησε από την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6932326966 – 6976080699.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-2017 ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...