Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ακόμα ένα σέρβος «πειρατής»!

Ακόμα ένα σέρβος «πειρατής»!

Κι από τη βουλγαρική παροικία της Νάξου, στη σερβική παροικία της Σύρου… με ακόμα μια επιβεβαίωση του Volleyplanet αφού ο Νικολά Μιγιαίλοβιτς βρίσκεται πλέον σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του Φοίνικα, που ετοιμάζει το δικό της “μπαμ”!

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ο Φοίνικας Σύρου θέλει να ξεσηκώσει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, κάνοντας το δικό του “θόρυβο” μετά τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό που επίσης ετοιμάζει μεταγραφή. Ο πρώην άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν της  Παρτιζάν θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ οι Συριανοί με τη σειρά τους θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να μπουν στα πλέι οφ!

Η διοίκηση του Φοίνικα φέτος έχει καταφέρει χωρίς τα τεράστια μπάντζετ των τελευταίων ετών και με ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους να έχει ένα αγωνιστικό σύνολο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος ενώ με την ενίσχυση του Μιγιαϊλοβιτς -ο οποίος έχει αποθεραπευτεί και γι αυτό άναψε το πράσινο φως για τη μεταγραφή του- μπορεί να κοιτάζει ακόμα ψηλότερα.