A2

Ανακοίνωσε Μαντέκα ο Μίλωνας

Ανακοίνωσε Μαντέκα ο Μίλωνας

Ο Γιαννης Μαντέκας επιστρέφει στην Ελλάδα και μετά την παρουσία του στην Ελβετία με την Ναϊφελς, τη νεα χρόνια θα φορά τα “πράσινα” του Μιλωνα που ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου διεθνή ακεραίου.

Την απόκτηση του Γιάννη Μαντέκα ανακοίνωσε ο Μίλωνας που πλέον δείχνει τις προθέσεις του για την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού βολει.

Οι “πρασινοι” της Νέας Σμύρνης που τρέχουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με Γενικό αρχηγό τον Μάριο Γκιουρδα, συμφώνησα σε όλα με τον έμπειρο ακραίο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν και νέες ανακοινώσεις με παίκτες πρώτης γραμμής που θα ισχυροποιησουν ακόμη περισσότερο την ομάδα στην Α2.

Η ανακοίνωση του Μιλωνα

Ξεκινώντας την ενίσχυση της ομάδος μας για το νεο πρωτάθλημα της Α2, καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μίλωνα τον Γιάννη Μαντέκα.

Η αξία, το ήθος και η εμπειρία του Γιάννη είναι γνωστή στο χώρο του βόλεϊ και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας.

Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή επιτυχία

ΕΠΙΤΡΟΠΗ VOLLEY

ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ

Γενικός Αρχηγός

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...