Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Τάπια ο Ηρακλής Χαλκίδας (Vd)

Ανακοίνωσε Τάπια ο Ηρακλής Χαλκίδας (Vd)

Λαβράκι από την Λατινική Αμερική και τον Άγιο Δομήνικο ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας Kings με την απόκτηση του 24χρονου διεθνή διαγώνιου Χένρι Ομάρ Τάπια.

Στα χέρια του νεαρού, αλλά και φιλόδοξου Χένρι Ομάρ Τάπια θα στηριχθεί τη φετινή χρονιά ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Όπως στη ΜΕΝΤ, έτσι και στην Χαλκίδα, ο Σπύρος Γκολίτσης δείχνει να ψάχνει καλά τις….άγονες γραμμές τις Λατινικής Αμερικής και να επενδύσει σε νεαρούς αλλά ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά…

Ο Τάπια είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.97 και είναι βασικός διαγώνιος της Εθνικής ομάδας του Άγιου Δομήνικου. Είναι ιδιαίτερα αλτικός καθώς χτυπά στην επίθεση από τα 3.60 και κάνει μπλοκ στα 3.40.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας Kings

“Ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – KINGS ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον αθλητή βόλεϊ, Henry Omar Tapia (Ένρι Ομάρ Τάπια).

Ένας σπουδαίος, φέρελπις αθλητής έρχεται από τον Άγιο Δομήνικο για να φορέσει τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS και να τον ενισχύσει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της VolleyLeague ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2016/17.

Πρόκειται για τον βασικό διαγώνιο της Εθνικής ομάδας της Δομινικανής Δημοκρατίας HenryOmarTapia (Ένρι Ομάρ Τάπια).

Ο Τάπια έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, είναι γεννημένος την 1η Μαρτίου 1992 και έχει ύψος 1,97. Φοράει τη φανέλα με το Νο 15, καρφώνει από τα 3,60 και κάνει μπλοκ στα 3,40.

Αναμένεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ και να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας στις αρχές του Σεπτεμβρίου”.

VIDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=2_HLvXqu1gs

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...