Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Aνανέωσε η Αθηνά Ντάντουλα στον Άρη

Aνανέωσε η Αθηνά Ντάντουλα στον Άρη

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθηνά Ντάντουλα ανακοίνωσε ο Άρης που φρόντισε να κρατήσει στο ρόστερ του μια ακόμη νεαρή αθλήτρια που αποτελεί και μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του συλλόγου… 

Η Αθηνά Ντάντουλα παρέμεινε για 3η χρονιά στον Άρη που φροντίζει να επενδύει στο μέλλον και τις νεαρές εξελίξημες αθλήτριες. Η Αθηνά Ντάντουλα έχοντας κατακτήσει με τον Άρη το πρωτάθλημα Νεανίδων και Κορασίδων θα φορά και τη νέα χρονιά τα “κιτρινόμαυρα” και με αφορμή την παραμονή της στον Άρη δήλωσε “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα αποτελώ μέλος του Άρη και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει . Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αλλά με τη στήριξη του κόσμου θα φτάσουμε ψηλά και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας . Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.

Η ανακοίνωση του Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη πασαδόρο , Αθηνά Ντάντουλα.

Η Ντάντουλα είναι γεννημένη στις 18/06/2002 και αγωνίζεται στο σύλλογο μας τα τελευταία δύο χρόνια. Με τα αναπτυξιακά μας τμήματα έχει κατακτήσει ενα Πανελλήνιο νεανίδων και ενα κορασίδων.