ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ανανέωσε με Μπαρμπούνη ο Πορφύρας

porfiras_neo_logo

Ο Πορφύρας ανανέωσε την συνεργασία του με τον Γρηγόρη Μπαρμπούνη ο οποίος θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στα τμήματα Ακαδημιών των Πειραιωτών…

Η εργατικότητα και η προσφορά του Γρηγόρη Μπαρμπούνη στον Πορφύρα εκτιμήθηκαν αναλόγως από την διοίκηση και η ανανέωση της συνεργασίας τους ήταν φυσιολογική εξέλιξη.

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Φρεατίδας, ο Πορφύρας αναγνωρίζει και στηρίζει, την ώρα που ο ίδιος ο τεχνικός με δηλώσεις του τονίζει πως είναι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις και  «άρρωστος» με το βόλεϊ.

Ο Γρηγόρης Μπαμπρμπούνης ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του «Εξαιρετικοί άνθρωποι σε έναν μεγάλο σύλλογο, με ποιότητα και αρχές, ξεκινώντας από την Διοίκηση, τους προπονητές και τις αθλήτριες, είναι οι λόγοι που για μία ακόμα αγωνιστική σεζόν θα με…υποστεί η οικογένεια του Πορφύρα. Πιστεύω ότι μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς η αγωνιστική περίοδος που πέρασε. Μας αρέσουν οι προκλήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι, πεισματάρηδες, άρρωστοι με το βόλεϊ, μα πάνω από όλα έντιμοι. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, τα ”θηρία”  μου, που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους φέτος. Εύχομαι σε όλους υγεία και ευχαριστώ την Διοίκηση για την συνεργασία μας».

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Ο Γρηγόρης Μπαμπούνης θα συνεχίσει και στη σεζόν 2019-2010 να προσφέρει με εργατικότητα και αγωνιστικότητα τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία του Πορφύρα.

Η αφοσίωση του όπως και το γεγονός ότι κράτησε τις ομάδες μας σε ετοιμότητα, δουλεύοντας άοκνα με τα παιδιά, παρά τα δεκάδες προβλήματα στην πιο δύσκολη σεζόν της ιστορίας μας, εκτιμήθηκαν.

Ο Πορφύρας αναγνωρίζει και στηρίζει.

Και μαζί θα τα πάμε  πολύ καλύτερα στη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ