Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανέβηκε στον Άρη η Αλεξάκου!

Ανέβηκε στον Άρη η Αλεξάκου!

Έκπληξη Αλεξάκου στον Άρη. Η ομάδα των «κίτρινων» ανακοίνωσε την απόκτηση της 16χρονης ακραίας (1μ.80) που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με το Μαρκόπουλο είναι βασικής παίκτριας της εθνικής νεανίδων και από φέτος συμμετέχει στη προετοιμασία γυναικών…

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα της η Φρόσω Αλεξάκου, η οποία μόλις πέρυσι τέτοια εποχή είχε κατέβει με περιπετειώδη μεταγραφή από τους Μακεδόνες Αξιού. Μάλιστα η ίδια με δηλώσεις της αναφέρει ότι γυρίζει στη Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους.

Εκτος απο την Αλεξάκου, ο Άρης έχει ανακοινώσει τις ανανεώσεις με Καετάνο, Πεσόα και τη λίμπερο Ειρήνη Κελεσίδου ενω αποχώρησε η περυσινή βασική λίμπερο, Ιλιάνα Ιακωβίδου, που ήταν με υποσχετική απο την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

« Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνής αθλήτριας, Ευφροσύνης Αλεξάκου.

Η 16χρονη Θεσσαλονικιά, αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, είναι γεννημένηστις 26/02/2000 και έχει ύψος 1.80. Είναι διεθνής με τις Εθνικές,παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων, ενώ είναι δηλωμένη και στη λίστα της
Εθνικής γυναικών για τις τρέχουσες υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

Η Αλεξάκου πέρα από το γυναικείο τμήμα, θα βοηθήσει την ομάδα μας και στις ομάδες των νεανίδων και των κορασίδων.

Η Ευφροσύνη Αλεξάκου δήλωσε στο www.arisvolleywomen,gr: “«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη, που με επέλεξαν και τη νέα χρονιά θα είμαι και εγώ στην οικογένεια του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Ο Άρης πέρυσι έκανε το ‘μπαμ΄, μετά την επιστροφή του στην Α1. Είχε μία πολύ καλή πορεία, ενώ και τη νέα χρονιά έχει υψηλούς στόχους, γεγονός που είναι πολύ καλό  τόσο για την ομάδα και τις παίκτριες όσο και για την πόλη.

Επίσης, η αλήθεια είναι ότι για οικογενειακούς λόγους ήθελα να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, μετά από μία χρονιά στο Μαρκόπουλο και συνεπώς δεν θα μπορούσα να μην δεχτώ την πρόταση του Άρη».