Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ανταρσία, ο διάδοχος και το δάκρυ

Η ανταρσία, ο διάδοχος και το δάκρυ

Την ώρα που η αποστολή του Πανναξιακού ταξιδεύει για τις Κάννες, όπου υπό το βλέμμα του ξένου διάδοχου του Ζόραν Κόβαζιτς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στις «8» του Challenge Cup στη ρεβάνς του 3-0 με τη Λε Κανέ το Volleyplanet φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις που αφορούν στις συνθήκες της πρόσφατης λύσης της συνεργασίας του Σέρβου τεχνικού με τη νησιώτικη ομάδα.

Χειρότερο timming για να χωρίσουν οι δρόμοι του Πανναξιακού με τον Ζόραν Κόβαζιτς για πολλούς δεν θα μπορούσε υπάρχει… Η παρέα της Τσβετάνοβα παίζοντας το καλύτερο ίσως φετινό της βόλεϊ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του φετινή ήττα, ενώ σε λίγα 24ωρα θα προσπαθήσει να γράψει τη σημαντικότερη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, μέχρι την επόμενη…

Κι όλα αυτά δίχως τον Σέρβο “αρχιτέκτονα” των φετινών επιτυχιών, ο οποίος, πέρα από το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά του, φαίνεται πως εξωθήθηκε κατά κάποιο τρόπο σε παραίτηση, από τις καταστάσεις που έζησε την τελευταία περίοδο στο νησί.

Μία παραίτηση που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν προαποφασισμένη ή αν προτιμάτε είχε δρομολογηθεί από τη διοίκηση του Πανναξιακού, λίγο πριν την έλευση του 2015. Για αυτό και ήδη ο διάδοχος του Σέρβου προπονητή, όχι μόνο έχει βρεθεί, αλλά θα είναι και στη Γαλλία για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα.

Κάποιοι άνθρωποι από τη διοίκηση, άρχισαν να καλύπτουν είτε κάνοντας τα «στραβά μάτια» σε απουσίες αθλητριών, είτε δίνοντας οι ίδιοι άδειες, χωρίς να έχουν ενημερώσει τον κ. Κόβαζιτς. Ο ίδιος προσπαθούσε να μην δείχνει την ενόχλησή του για να μην φανεί κακό στις αθλήτριες, πως η διοίκηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στις οποίες εκείνος θα ήταν τελείως αντίθετος προς αυτές. Όπως πχ όταν βασική και αναντικατάστατη παίκτρια, απουσίαζε από την ώρα του βίντεο, πριν από κρίσιμο αγώνα, χωρίς να έχει δώσει την έγκρισή του.

Ακολούθησε σχετικός «αναβρασμός» στα αποδυτήρια, ο έλεγχος τους άρχισε να χάνεται, μία μικρή ομάδα αθλητριών άρχισαν να σηκώνουν… μπαιράκι, καθώς όπως υποστήριζαν σε ανθρώπους της διοίκησης οι προπονήσεις του Σέρβου ήταν εξαντλητικές, ενώ και η συμπεριφορά του προς τις αθλήτριες ήταν σκληρή και απότομη.

Έτσι λοιπόν άπαντες περιμένανε την πρώτη ήττα που θα αποτελούσε «βούτυρο στο ψωμί» τους και θα δικαιολογούσε την απόλυση, όμως για κακή;;; τύχη του Πανναξιακού, η ομάδα «πάει τρένο» και αν στη ρεβάνς της Γαλλίας ο Κόβαζιτς έστελνε την ομάδα στις «8» της Ευρώπης, τότε θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να τον απολύσουν, γιατί εκτός από ΑΣΧΕΤΟΙ  με το άθλημα θα αποδεικνύονταν και ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

Λίγες ώρες πάντως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του από τη διοίκηση του Πανναξιακού και πριν την επίσημη ανακοίνωση που βγήκε στις τέσσερις τα ξημερώματα, ο βουρκώμενος Ζόραν Κόβαζιτς, εθεάθη να πίνει αρκετά σε παραλιακό ταβερνάκι του νησιού και να είναι σε πολύ άσχημη συναισθηματικά κατάσταση.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...