ΔΙΕΘΝΗ

Οικονόμου: «Γιατί όχι κι ένας τίτλος»

Οικονόμου: «Γιατί όχι κι ένας τίτλος»

Ο Αποστόλος Οικονόμου είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα με τον ίδιο να δηλώνει ετοιμοπόλεμος.

Από την ΑΕΚ Αθηνών στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Απόστολος Οικονόμου που σηκώνει μανίκια στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο Volleyplanet ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που με προσέγγισε από το καλοκαίριμε ένα σοβαρό πρότζεκτ και τελικά μετά από έντονο πρέσινγκ και επιμονή, μου έδειξαν ότι με ήθελαν στην ομάδα και έτσι αποφάσισα την παρούσα στιγμή να απαντήσω θετικά» και πρόσθεσε: «Είναι μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κυπριακό πρωτάθλημα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και γιατί όχι την κατάκτηση ενός τίτλου».

Ο Οικονόμου θα κάνει ντεμπούτο την άλλη Τετάρτη στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση, ενώ στην ομάδα θα συναντήσει τις Κουντουρά και Νίκιτς.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Το τμήμα Πετόσφαιρας της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την πρόσληψη του Απόστολου Οικονόμου στην γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός μετά από άκρως επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο της ΑΕΚ Αθηνών θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Πιερή να παραμένει στο τεχνικό επιτελείο ως βοηθός προπονητής.

Θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν να αποτελέσει το συγκεκριμένο δίδυμο την τεχνική ηγεσία, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (προπονητικά σεμινάρια) του κύριου Οικονόμου. Αφού τα σεμινάρια του έχουν ολοκληρωθεί το τμήμα Πετόσφαιρας προχώρησε στην υλοποίηση του καλοκαιρινού σχεδιασμού.

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο Οικονόμου στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».