Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποχώρησε ο Ηρακλής Κηφισιάς

Αποχώρησε ο Ηρακλής Κηφισιάς

Την αποχώρησή του από την  Α1 γυναικών ανακοίνωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε από το καλοκαίρι προκαλώντας έτσι ένα ακόμη βαρύ πλήγμα στο ελληνικό βόλεϊ και την αξιοπιστία το πρωταθλήματος.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν και τυπικά στον Ηρακλή Κηφισιάς. Η προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι δεν αρκούσε για τις «κυανόλευκες» των Βορείων προαστίων με αποτέλεσμα να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα της Α1 μεσούσης της περιόδου.

Μια αρνητική εξέλιξη που δημιουργεί νέα δεδομένα στην μεγάλη κατηγορία η οποία δέχθηκε ένα ακόμη ανεπανόρθωτο χτύπημα στην αξιοπιστία της και πλέον τα επόμενα παιχνίδια είναι αδιάφορα στην μάχη της παραμονής αφού δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΕΟΠΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε προχώρησε στον μηδενισμό της ομάδας της Κηφισιάς και τον υποβιβασμό του στην Pre League της επόμενης περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Με έγγραφό του, ο Ηρακλής Κηφισιάς γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.
Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23, παράγραφος 2, του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος ε’ της Ειδικής Προκήρυξης, ο Ηρακλής Κηφισιάς αποκλείεται και μηδενίζεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Pre League, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.