CHAMPIONS LEAGUE

Αποστολή «Ζενίτ Καζάν» στου Ρέντη

Αποστολή «Ζενίτ Καζάν» στου Ρέντη

Το ρωσικό μεγαθήριο, τη Ζενίτ Καζάν υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (19/11, 6μ.μ) στο κλειστό του Ρέντη για τη δεύτερη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου. Δείτε την αναμέτρηση από το laola1.tv: ΕΔΩ

Σε μια… δύσκολη αποστολή, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος και να προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν στην έδρα τους τη Ζενίτ με στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς, αξιοποιώντας και τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ποζολγίνιτσα.

Η Ζενίτ Καζάν στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Φριντρισχάφεν και αποτελεί αναμφίβολα το φαβορί του ομίλου και εκ των φαβορί για να φτάσει στο Φάιναλ-4.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ανέφερε: «Η νίκη στην πρεμιέρα ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Νιώθουμε πιο δυνατοί μετά από αυτό το παιχνίδι και αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, τα πράγματα με τη Ζενίτ Καζάν θα είναι διαφορετικά αφού είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να παλέψουμε για τη νίκη αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς. Θέλουμε να παίξουμε χωρίς πίεση και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας στηρίξουν. Είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι με ένα δυνατό αντίπαλο και θέλουμε να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου σε αυτή την περίπτωση».

Ο κεντρικός των “ερυθρολεύκων”, Γιάννης Τακουρίδης τόνισε: «Παίζουμε κόντρα στο καθαρό φαβορί του ομίλου και πιστεύω ότι έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν αυτή τη διοργάνωση. Αυτό το παιχνίδι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς καθώς αντιμετωπίζουμε έναν ισχυρό αντίπαλο και αυτό είναι ένα ματς που πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε και λίγη τύχη με το μέρος και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση, να ρισκάρουμε και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το ματς. Ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε το ματς στην Αυστρία και τώρα αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο με τη νίκη μας στην Αυστρία κάναμε ήδη ένα μεγάλο βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».